کسب درآمد از اینترنت با ایده های ۱۰۰% عملی و بدون سرمایه زیاد
پیش از اینکه وارد مطلب شویم، لازم است به شما بگویم تمام درآمد من از اینترنت هست و هیچ منبع درآمد دیگری ندارم، پس تصور نکنید من مثل خیلیها جایی استخدام هستم و در عین حال کسب درآمد از اینترنت را برای فروش محصولاتم تبلیغ میکنم.
در این مطلب قصد ندارم کسب درآمد از اینترنت را تبلیغ کنم یا شما را از کسب درآمد اینترنتی بترسانم، تنها هدف این مطلب این است که به صورت واقع بینانه با دنیای کسب و کار اینترنتی و کسب درآمد اینترنتی آشنا شوید.
پس همراهم باشید.
کسب درآمد از اینترنت دقیقا یعنی چی؟
کسب درآمد از اینترنت همانند کسب درآمد در دنیای غیر اینترنتی است. شما در دنیای خارج از اینترنت چطور میتوانید کسب درآمد کنید؟
مسلما یا باید مهارتی داشته باشید و در ازای انجام آن مبلغی دریافت کنید. مثلا یک نجار هستید و در ازای ساخت یک میز مبلغی دریافت میکنید.
و یا محصولی دارید و در ازای فروش آن محصول سودی دریافت میکنید. به بیان بهتر یا خدماتی را ارایه میکنید و یا محصولاتی را به فروش میرسانید.
در دنیای اینترنت هم همین است شما یا باید مهارتی داشته باشید که بتوانید با مهارت خود کسب درآمد کنید و یا محصولات و خدماتی را ارایه دهید.
پس کسب درآمد از اینترنت را با روشهای کاذبی مانند کلیک کردن روی تبلیغات اشتباه نگیرید، ما داریم از یک کسب وکار واقعی و یک شیوه کسب درآمد اصولی صحبت میکنیم.
برای اینکه در اینترنت درآمد کسب کنید، باید برای افرادی که در اینترنت هستند حرفی برای گفتن داشته باشید و این یعنی همان چیزی که جلوتر اشاره کردم، یا محصولی برای فروش داشته باشید و یا تخصصی که بتوانید با آن خدمتی را ارایه دهید.
در طول مطلب به شیوههای مختلف کسب درآمد از اینترنت اشاره خواهم کرد.
حتما مطالعه کنید: راه اندازی فروشگاه اینترنتی چطور ممکن است؟ وقتی به کار تمام وقت مشغولیم.
چرا درآمد اینترنتی جذاب است؟
سوالی که مطرح میشود این است که چرا خیلی از افراد به دنبال کسب درآمد از اینترنت هستند و چه چیزی این شیوه کسب درآمد را جذاب کرده است؟
مسلما هرکس دلایلی متفاوتی میتواند داشته باشد مثلا خود من به واسطه رشته دانشگاهی و تجربیاتی که کسب کرده ام این شیوه کسب درآمد برایم مناسبتر است.
اما جدای از دلایل شخصی، چند چیز موجب شده این شیوه کسب درآمد بسیار جذاب باشد؟
مورد اول: نیاز به سرمایه کمتر
هرچند که کسب درآمد از اینترنت هم در خیلی از موارد نیازمند هزینه و در نظر گرفتن بودجه است، اما همچنان نسبت به اجاره یک مغازه یا دفتر هزینه کمتری دارد.
به بیان بهتر، شاید با سرمایه ۵م تومان نتوانید کسبوکاری راهاندازی کنید اما قطعا میتوانید یک کسبوکار اینترنتی را شروع کنید.
مورد دوم: به تجهیزات عجیبی نیاز ندارد
با داشتن یک لپتاپ و یک اینترنت پرسرعت بیشتر کسبوکارهای اینترنتی را میتوانید استارت بزنید، البته منظورم کسبوکارها شخصی و کوچک است در واقع با همین میزان تجهیزات میتوانید استارت کار خود را بزنید.
مورد سوم: مقیاس پذیر است
اگر یک رستوران داشته باشید که با تمام ظرفیت خود کار میکند، قطعا درآمد شما سقف مشخصی خواهد داشت و برای دوبرابر کردن درآمد باید یک رستوران جدید تاسیس کنید و مجددا هزینههای تاسیس یک رستوران را متحمل شوید.
اما کسب و کار اینترنتی مقیاس پذیر است، یعنی برای اینکه درآمد سایت شما دوبرابر شود لازم نیست هزینهها شما دو برابر شود و یا نیروهای کار دوبرابر شوند.
اندکی هزینه و زمان بیشتر و یا یک نیروهای کار بیشتر میتواند کافی باشد.
به طور مثال درآمد سایت وقتی از ۳م درماه به ۶م درآمد رسید، من هرگز زمان بیشتری اختصاص نداده بودم یا نیروی کاری استخدام نکرده بودم و یا حتی هزینه بیشتری هم نکرده بودم، فقط چند مطلب جدید در سایت ترافیک سایت چندبرابر کردند و فروش سایت هم چندبرابر شد.
همین چند مورد کافی است که هرکسی علاقهمند به راه اندازی کسب و کار اینترنتی در منزل شود.
آیا کسب درآمد از اینترنت شدنی است؟
جواب این سوال قطعا بله است. نمیخواهم از کسبوکارهای خیلی بزرگ مثل دیجیکالا مثال بزنم، شاید کلیشهای باشد و با خودتان بگویید که قرار نیست همه ما دیجیکالا شویم و کاملا هم درست میگویید.
پس به کسبوکارها کوچک و تک نفرهای اشاره میکنم که بدانید درآمد از اینترنت فقط برای امثال دیجیکالاها نیست.
خودم را مثال میزنم که درحال حاضر تمام درآمد از طریق اینترنت و ارایه خدمات آموزشی و مشاورهای است و شاید رقم خیلی عجیبی نباشد اما از حقوق کارمندی خیلی بیشتر است و زندگیام را به راحتی میگرداند.
آقای بهرامپور را مثال میزنم که با تدریس فن بیان و سخنوری به صورت آنلاین درآمد خیلی خوبی را کسب میکنند.
آقای مهدی حاجی محمدی را مثال میزنم که از یک فروشگاه اینترنتی عطر و ادکلن کسب درآمد میکنند.
خانوم فرشته توتچی که با فعالیت در اینستاگرام و فروش نقاشیهایش روی سنگها درآمد خوبی به دست آورد به طوری که بعد از مدتی یک سالن عقد در شهر خودش ایجاد میکند و در حال حاضر درآمد خوبی از هردوی آنها دارد.
آدرس اینستاگرام ایشان sangrize
همانطور که متوجه شدید کسب درآمد از اینترنت یک افسانه نیست و افرادی هم که درآمد اینترنتی دارند از فضا به زمین نیامدهاند و از همان افرادی هستند که روزی جای شما بودند و قصد داشتند به صورت اینترنتی درآمد کسب کنند.
نقطه مشترک همین چند مثالی که زدم این بود که همگی حرفی برای گفتن داشتند، همگی محصولات یا خدماتی را برای ارایه به مخاطب داشتند، حتی آن گروهی که یک وبسایت را یک صفحه اینستاگرام تاسیس میکنند تا از تبلیغات درآمد کسبکنند، در واقع از مهارت تولید محتوای خود بهره میبرند و با مهارتشان یک رسانه ایجاد میکند.
پس به این فکر کنید که چه حرفی برای گفتن دارید؟ افراد برای چه چیز باید به شما پول پرداخت کنند؟
آیا کسب درآمد آنلاین کار راحتی است؟
تا اینجا از مزیت کسب درآمد اینترنتی و مثالهای واقعی آن صحبت کردیم، اما بد نیست بدانید که کسب درآمد از اینترنت و راه اندازی کسب و کار اینترنتی با دستان خالی اصلا کار راحتی نیست و مثل تمام کارهای دیگر نیاز به یادگیری، تلاش، پشتکار و صبوری دارد.
خیلیها فریب دورههای مختلفی را میخورند که وعده درآمد خیلی سریع را میدهد و معمولا با بیان داستان موفقیت دیجیکالا و …. تلاش میکنند افراد را به شرکت در دوره ترغیب کنند.
البته نمیخواهم بگویم که دورهها بد هستند و به هیچ دردی نمیخورند، من خودم دورههایی را در این زمینه برگزار کردهام، اما مشکل من اینجاست که طوری با مخاطب صحبت میکنند که انگار با دیدن این دورهها به راحتی به درآمد میرسند.
واقعیت این است که با دیدن هر دورهای قطعا چیزهایی یاد خواهید گرفت که به دردتان میخورد اصلا باید این چیزها را یاد بگیرید، باید یاد بگیرید که سایت بسازید، باید یاد بگیرید که چطور ترافیک سایت را بالا ببرید و . . . اما یادگیری بخشی از کار است.
من خودم درگذشته در برخی از دورهها شرکت کردهام و هرگز از چیزهایی که یاد گرفتم پشیمان نیستم، اما باید بدانید که یادگیری اگر با عمل، تلاش، پشتکار و صبوری همراه باشد نتیجه خواهد داد.
من وقتی این سایت را در کنار کار ثابتم راهاندازی کردم، بعد از ۱سال فعالیت به درآمد رسیدم، قطعا اگر صبوری به خرج نمیدادم و به دنبال یادگیری نبودم هرگز رنگ درآمد اینترنتی را نمیدیدم.
پس همیشه این یادتان باشد که کسب درآمد اینترنتی شدنی است ولی راحت نیست.
آیا درآمد اینترنتی بدون سرمایه امکان پذیر است؟
کار نشد ندارد، خیلی از افرادی که در اینستاگرام کارشان را شروع کردند تقریبا هیچ هزینهای نکردهاند، اما بهتر است بگوییم که شروع کسب و کار اینترنتی با سرمایه کم امکان پذیر است چرا که هر کاری هزینههایی خواهد داشت.
به طور مثال من در ابتدای کار حدود ۲۰۰هزار تومان برای راهاندازی سایتم هزینه کردم که البته راهاندازی سایت را خودم انجام دادم و اگر کسی برایم انجام میداد حداقل ۳میلیون تومان دریافت میکرد.
بعد از راهاندازی سایت در ۴ ماه اول حدود ۲م تومان برای تبلیغات هزینه کردم و بعد از آن هزینه زیادی جز نگهداری سایت و بعضا تبلیغات کوچک که ماهانه ۲۰۰ هزار تومان میشد نداشتم.
پس من سایتم را با در نظر گرفتن تبلیغات اولیه با حدود ۲ الی ۳ میلیون تومان راهاندازی کردم که سرمایه بسیار کمی برای راهاندازی یک کسبوکار است.
پس کسب درآمد از اینترنت با سرمایه خیلی کم هم امکانپذیر است.
آیا هر کسی میتواند از اینترنت درآمد داشته باشد؟
همانطور که متوجه شدید کسب درآمد از اینترنت و اصولا راهاندازی کسبوکار اینترنتی هیچ محدودیت سنی و . . . ندارد و هرکسی میتواند برای آن اقدام کند.
اما سوال اصلی اینجاست که آیا کسب درآمد اینترنتی برای همه مناسب است؟
قطعا منظورم این نیست که رفتن به سمت اینترنت فقط برای برخی مفید است، در حال حاضر کمتر کسبوکار و مهارتی را میشناسم که نتواند از اینترنت به نفع خود استفاده کند.
اما منظور من این است که برای کسب درآمد از اینترنت شرایط خود را در نظر بگیرید، مسلما نجاری که سالهاست نجاری میکند هرگز نباید کار خود را رها کند تا از اینترنت کسب درآمد کند، برای این نجار بهتر است که کار خود را داشته باشد و تلاش کند در اینترنت حضور پیدا کند تا مشتریان بیشتری به دست آورد و یا حتی برخی آثار خود را از طریق اینستاگرام و سایت به فروش برساند.
پس حضور در اینترنت و کسب درآمد از اینترنت برای این نجار هم مفید است فقط شیوه اقدامش با دیگران متفاوت است، پس بهتر است متناسب با شرایطی که دارید، شیوه مناسبی را برای کسب درآمد از اینترنت انتخاب کنید.
آیا برای کسب درآمد از اینترنت باید سایت داشته باشیم؟
شاید تا چند سال پیش تنها راه داشتن سایت بود، اما امروز با وجود تلگرام، اینستاگرام و هزار و یک رسانه دیگر، قطعا تنها راه داشتن سایت نیست.
لازم به توضیح نیست و قطعا خودتان افرادی را میشناسید که با فعالیت جدی در اینستاگرام و یا رسانههای دیگر درآمدهای خوبی به دست میآورند.
اما یک توصیه برای شما دارم، سایت پایدارتر از هر شبکه اجتماعی است، پس بهترین استراتژی این است که کسب و کار شما روی وبسایت باشد و از شبکههای اجتماعی برای رشد سریعتر آن استفاده کنید.
یا اگر کسبوکار را در اینستاگرام شروع میکنید پس از اینکه رشد کردید حتما یک وبسایت داشته باشید و روی آن کار کنید.
نگاهی به ماجرای علیرضا عبادوز و استارتاپ کافه گلدون داشته باشید.
چند اشتباه در کسب درآمد از اینترنت
۱- صبور نبودن
همانطور که چندین با اشاره کردم، اگر به دنبال درآمد سریع هستید، هرگز به سمت کسب درآمد اینترنتی نیایید، در اینترنت حداقل باید ۶ ماه الی ۱سال فعالیت مستمر داشته باشید تا به اولین درآمدهای خود برسید.
اگر هم مثل بنده در کنار کار ثابت به دنبال کسب درآمد از اینترنت هستید باید کمی به این بازه زمانی اضافه کنید چرا که به صورت تمام وقت نمیتوانید روی کسبوکارتان وقت بگذارید.
۲- توقعات بیجا نداشته باشید
گاهی به اندازه کافی صبور هستید و به درآمد هم میرسید اما این درآمد اصلا با درآمدی که در ذهن داشتید قابل مقایسه نیست.
شما تصور میکردید که یک وبسایت محتوایی تاسیس میکنید و یک سال مستمر تلاش میکنید و ناگهان به ماهانه چندصد میلیون درآمد میرسید؟
قطعا اینطور نیست اگر یک وبسایت محتوایی تاسیس کنید و به صورت یک نفره و برای یک سال روی آن کار کنید احتمالا در بهترین حالت ماهانه ۶ الی ۱۰میلیون درآمد خواهید داشت و قطعا میسر نیست که مثل سایت زومیت که چندین نویسنده دارد و روزانه بیشتر از ۴۰ مطلب در آن قرار میگیرد درآمد چندصد میلیونی داشته باشید.
پس انتظارات به جایی داشته باشید و بدانید که یک راه بزرگ در پیش دارید.
۳- بدون یادگیری توقع موفقیت دارید
فرض کنیم که یک وبسایت راهاندازی کردید و کاملا آمادهاید که یکسال مداوم تلاش کنید و اتفاقا انتظار درآمد معقولی هم دارید.
اما سوال من این است که اگر ندانید که چطور از گوگل ترافیک دریافت کنید آیا یکسال کار نتیجه خواهد داد؟ قطعا خیر.
پس قطعا لازم است که مهارتهای مرتبط دیجیتال مارکتینگ را بیاموزید و در عمل روی سایت خود تجربه کنید.
۴- آماده شکست نیستید
آمادگی این را داشته باشید که وبسایت اول شما شکست بخورد زیرا شما در حال کسب اولین تجربه هستید.
بد نیست بدانید که من پیش از این وبسایت چندین بار شکست خورده ام و پیش از این، یک وبسایت در زمینه مد و فشن با یکی از دوستانم راهاندازی کرده بودیم که بطور کامل شکست خورد هرچند که دلیل آن یک اشتباه استراتژیک بود.
اگر احساس میکنید که حتما باید در اولین تجربه خود موفق شوید کاملا اشتباه میکنید و بهتر است وقتتان را تلف نکنید و به سراغ کاری غیر از کسبوکار اینترنتی بروید، هرچند که در هر کسبوکاری هم مانند کسبوکار اینترنتی احتمال شکست وجود دارد.
۵- از مشاور کمک نمیگیرد
دوستی داشتم که به دنبال تاسیس یک کسبوکار شبیه به اسنپ بود البته بدون هیچ تیمی.
داستان از این قرار بود که شرکتی قصد داشت پلتفرمی شبیه به اسنپ را به ایشان به مبلغ ۵۰ میلیون تومان بفروشد و ایشان چیزی شبیه به اسنپ شود.
کاملا مشخص است که یک شخص با داشتن پلتفرم اسنپ نمیتواند هیچ فعالیتی داشته باشد. اسنپ سرمایه گذاران بزرگ دارد، تیم بزرگی دارد، بودجه تبلیغاتی هنگفتی دارد و . . .
اما این دوست ما چون دید خوبی نسبت به اینترنت و فضای کسب درآمد از آن نداشت کار برایش راحت به نظر میرسید اما به محض اینکه با من مشورت کرد و از مشکلات کار آگاه شد تصمیم خود را عوض کرد و ۵۰ میلیون پول بی زبان را به دور نریخت.
لذا در هر کاری که هستید حتما از شخصی با تجربه مشاوره بگیرد، قطعا به این معنی نیست که هرچه مشاور گفت را اجرا کنید، اما در خیلی از موارد توصیههایی به شما میکند که مانع از هدر رفتن پول و زمان شما میشود.
۶- از کار ثابت استعفا میدهند
متاسفانه خیلی از افراد به یاد استیو جابز و بیلگیتس برای راهاندازی کسب و کار اینترنتی از کارشان استعفا میدهند و تصور میکنند که قرار است خیلی سریع به درآمد برسند، این اشتباهترین کاری است که میتوانید انجام دهید مگر اینکه به اندازه یک سال پس انداز داشته باشید و امکان فعالیت در کنار کار ثابت به هیچ وجه وجود نداشته باشد.
من سایتم را در کنار کار ثابتم شروع کردم و شبها ۱ الی ۲ ساعت روی آن وقت میگذاشتم و از آخر هفتهها نهایت استفاده را میکردم.
۷- کسب درآمد از اینترنت مساوی است با کسبوکار اینترنتی
برخی از افراد تصور میکنند که برای کسب درآمد از اینترنتی حتما باید یک کسبوکار اینترنتی راهاندازی کرد، در حالی که اینطور نیست.
شما اگر مهارتی داشته باشید مانند نویسندگی، انجام کارهای گرافیکی و . . . . میتوانید به صورت اینترنتی پروژه دریافت کنید و درآمد کسب کنید بدون اینکه کسبوکاری راهاندازی کرده باشید.
و یا به صورت یک نویسنده دورکار با مجموعه فعالیت کنید و بخشی از زمان روزانه خود را به این کار اختصاص دهید.
البته قطعا درآمد این مدل کارها از داشتن یک کسبوکار اینترنتی کمتر است و مقیاس پذیر نیستند، زیرا شما تعداد مشخصی پروژه را در طول یک ماه میتوانید انجام دهید و درآمدتان سقف مشخصی خواهد داشت.
اما در هر حال درآمد اینترنتی لزوما به معنی راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی نیست.
چند نکته برای کسب درآمد از اینترنت
۱- منطقی فکر کنید
چند وقت پیش دوستی از طریق چت آنلاین سایت با من گفتگو میکرد و به صورت رایگان مشاوره میگرفت. ایشان قصد داشتند که دیجیکالا را شکست دهند.
خب قطعا شکی نیست که پیشی گرفتن از دیجیکالا هرچند سخت اما ناممکن نیست.
اما این دوست ما با ۵۰ میلیون سرمایه و کمترین ارتباطات به دنبال راه اندازی سایتی مشابه دیجیکالا و با همان گروه محصولات دیجیکالا را داشت.
کاملا مشخص است که انتخاب همه گروههای کالایی دیجیکالا یعنی قرار گرفتن در گوگل برای چندین و چند گروه کالایی که حتی برای خود دیجی کالا هنوز مقدور نشده است.
یعنی تامین چندین گروه کالایی که خود دیجیکالا برای این کار با تامین کنندهها در ارتباط است و این دوست ما تامین کنندهای نداشت.
و کلی اما و اگر دیگر که از نظر عقلی و منطقی کاملا مشخص است که ایشان نمیتوانند راه ده ساله دیجیکالا را یک شبه بروند و از همان اول مثل دیجیکالا باشند.
لطفا از این بلند پروازیها نداشته باشید و منطقی فکر کنید.
شاید بهتر باشد با ۵۰ میلیون سرمایه یک فروشگاه اینترنتی تخصصی در حوزه خاصی راهاندازی کنید و به مرور به گروههای کالایی اضافه کنید تا شاید ۱۰ سال آینده یکی از رقبای دیجیکالا محسوب شوید.
لطفا منطقی و عقلانی فکر کنید و تصمیم بگیرید.
۲- زود شرکت ثبت نکنید
خیلی از شرکتها به دلیل یک هیجان گذرا تاسیس میشوند و بعد از مدتی به حال خود رها میشوند. اگر کار شما به گونهای است که بدون ثبت شرکت هم میتوانید شروع کنید قطعا این کار را بکنید.
ثبت شرکت بخصوص در اوایل کار شما را مسایل حقوقی درگیر خواهد کرد و نه تنها کمکی به شما نمیکند بلکه دستوپاگیر شما هم خواهد شد.
رونق.کام را همچنان به صورت شخصی مدیریت میکنم و هنوز شرکتی ثبت نکردهام، احتمالا چندسال آینده برای انجام کارهای بزرگتر لازم باشد که این کار را انجام دهم.
۳- حتما در زمینه علاقه خود کار کنید
کسب درآمد اینترنتی راحت نیست و شما باید زمان زیادی رو آن صرف کنید، حالا تصور کنید که در زمینهای به دنبال کسب درآمد آنلاین هستید که علاقهای به آن ندارید.
در پاراگرافهای قبلی اشاره کردم که پیشتر یک وبسایت محتوایی در زمینه فشن داشتم و برنامههای جالبی برای کسب درآمد از آن در نظر گرفته بودم، اتفاقا سرعت رشد وبسایت هم خوب بود و تقریبا طبق برنامه پیش میرفت.
اما هرگز به این موضوع توجه نکرده بودم که نوشتن در حوزه مد و فشن هرگز برایم جالب نیست و در ابتدای کار هم هزینه استخدام یک نویسنده را نداشتم و به همین راحتی قید وبسایت را زدم.
برایم اصلا جالب نبود که در زمینه فشن مطلب بنویسم.
پس مراقب باشید که در هر زمینهای کار میکنید برای تولید محتوا و کارهای دیگر باید زمان زیادی صرف کنید اگر به آن حوزه علاقه نداشته باشید حداقل در زمینه محتوا دچار خستگی و زدگی از کار میشوید.
۴- سختیهای کار را شناسایی کنید
هر کس برای کسب درآمد از اینترنت ایدههای متفاوتی دارد.
یکی مثل من آموزش میدهد و دیگری یک وبسایت برای کسب درآمد از تبلیغاتش راه اندازی میکند.
خب این دو وبسایت سختیهای متفاوتی دارند.
در مسئله جذب ترافیک باید گفت که یک وبسایت برای درآمد قابل قبول از تبلیغات باید ماهانه حداقل ۳۰هزار ترافیک داشته باشد یعنی روزی هزار نفر.
اما یک وبسایت آموزشی با ماهانه ۱۰هزار ترافیک هم میتواند فروش داشته باشد.
بهتر است در هر زمینهای هستید دقیقا مشخص کنید که چالشهای شما برای رسیدن به درآمد کدامند و چطور میخواهید آنها را حل کنید.
برای یک وبسایت محتوایی باید مدام محتوا تولید کنید، چطور چالش را حل میکنید؟
برای یک وبسایت محتوایی باید محتوای سئو شده تولید کنید و روی سئوی سایت کار کنید، این چالش را چطور حل میکنید؟
برای وبسایت محتوایی باید تبلیغات جذب کنید، این چالش را چطور حل میکنید؟
پس بهتر است به چالشهای مختلف کارتان فکر کنید و پیش از شروع به آنها فکر کنید.
حتما مطالعه کنید: راهنمای کامل کسب درآمد از اینستاگرام
روش های مختلف کسب درآمد از اینترنت
بسیار عالی، حال که با دنیای کسب درآمد اینترنتی کمی آشنا شدید، بد نیست به شیوههای مختلف کسب درآمد از اینترنت نگاهی داشته باشیم.
دقت کنید که اینها ایدههای کسب درآمد اینترنتی نیستند و تنها شیوههای مختلف کسب درآمد اینترنتی هستند، مثلا راه اندازی فروشگاه اینترنتی یک شیوه کسب درآمد آنلاین است نه یک ایده، در حالی که برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی ایدههای مختلفی میتواند وجود داشته باشد که در یک مطلب جداگانه حتما به ایدههای مختلف کسب درآمد اینترنتی اشاره خواهم کرد.
۱- یک فروشگاه اینترنتی محصولات فیزیکی داشته باشید.
برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی باید محصولاتی برای فروش داشته باشید و یا با یک تامین کننده برای فروش محصولاتش همکاری کنید و پورسانت فروش دریافت کنید.
اگر به دنبال کسب درآمد از این روش هست حتما کتاب هنر درست شروع کردن را تهیه کنید و با زیر و بم کسب درآمد از فروشگاه اینترنتی آشنا شوید.
۲- یک فروشگاه اینترنتی محصولات دیجیتالی داشته باشید.
منظور از محصولات دیجیتال پاوربانک و . . . نیست. منظور محصولات دانلودی است. مثلا رونق.کام از فروش محصولات دانلود درآمد کسب میکند.
برای راه اندازی چنین فروشگاه یا باید خودتان تولید کننده محصولات دانلود باشید و یا با کسب اجازه محصولات دیگران را به فروش برسانید
۳- از مهارت خود کسب درآمد کنید.
این روش توصیه اول به من به همه کسانی است که مهارتی دارند.
اگر در انجام کاری مهارتی دارید بهتر است یک وبسایت و یک صفحه در شبکههای اجتماعی تاسیس کنید و سپس به دیگران نشان دهید که چه مهارتی دارید و کمی هم به آنها آموزش دهید.
به این شکل با دریافت پروژه کسب درآمد میکنید.
یک طراح وبسایت هستید؟ یک حسابدار هستید؟ یک متخصص اکسل هستید؟ یک گرافیست هستید؟ یک بازاریاب دیجیتال هستید؟ یک هنرمند هستید؟
کافیست نمایش خوبی از خودتان در فضای اینترنت داشته باشید و علاوه فروش مهارتهای خود از تدریس به دیگران هم کسب درآمد کنید.
مثل یک هنرمند صنایع دستی که علاوه بر فروش محصولاتش دوره هایی را برای آموزش به دیگران برگزار میکند.
۴- رسانه بسازید و درآمد تبلیغاتی کسب کنید
یکی از شیوههای مرسوم کسب درآمد اینترنتی، ساخت رسانه و گرفتن تبلیغات است.
در این شیوه شما تلاش میکنید در حوزه مشخصی تبدیل به یک رسانه شوید تا دیگران برای بیشتر دیده شدن به شما تبلیغ دهند.
میتوانید یک وبسایت محتوایی داشته باشید
میتوانید یک کانال یا یک صفحه اینستاگرام خوب داشته باشید.
در این شیوه هم رسانههای تیمی بزرگی مثل زومیت و دیجیاتو حضور دارند که درآمدهای هنگفتی به دست می آورند و هم رسانههای کوچکی که به دست یک شخص مدیریت میشوند و درآمد ماهانه ۵ الی ۱۰ میلیونی دارند.
پس با یک وبسایت محتوایی تک نفره هم میتوان درآمد خیلی خوبی کسب کرد.
بد نیست بدانید که سرعت رشد رسانه در اینستاگرام و تلگرام کمی بیشتر از وبسایت است و کمی سریعتر به درآمد میرسید اما پایداری وبسایت قطعا بالاتر است.
۵- به یک اینفلوئنسر تبدیل شوید(نخندید، شدنی هست)
حتما با اینفلوئنسرها آشنا هستید. افرادی که در اینستاگرام یا هر رسانه دیگری، در حوزه مشخصی محتوا تولید میکنند و به یکی از افراد تاثیرگذار آن حوزه تبدیل میشوند و از تبلیغاتی که به آنها داده میشود درآمد کسب میکنند.
تفاوت این شیوه با رسانه تبلیغاتی این است که در این شیوه شما خودتان مطرح میشوید و نه رسانهتان و اثرگذاری تبلیغاتی شما به مراتب بالاتر و قطعا درآمد از تبلیغات هم بیشتر است.
به طور مثال خانوم والو با کانت valoo_land یک اینفلئونسر اینستاگرامی در زمینه دکوراسیون هستند و انصافا محتواهای خوبی به مخاطبانشان ارایه میدهند.
۶- همکاری در فروش انجام دهید
در این شیوه شما یک فروشنده اینترنتی هستید که محصولات دیگران را به فروش میرسانید و پورسانت دریافت میکنید.
به طور مثال میتوانید از سیستم همکاری در فروش دیجیکالا استفاده کنید، به این صورت که محصولات دیجیکالا را در سایت یا هر رسانه دیگر خود از جلمه اینستاگرام و تلگرام تبلیغ میکنید و به ازای هر خریدی که در اثر تبلیغ شما انجام شود مبلغی برای شما منظور میشود.
برای آشنایی بیشتر به صفحه همکاری در فروش دیجیکالا مراجعه کنید.
۷- یک فروشگاه اینستاگرامی داشته باشید
در بخش راهاندازی فروشگاه اینترنتی به ساخت وبسایت اشاره داشتیم اما شما میتوانید مثل خیلی از افراد به فروش مستقیم در اینستاگرام مشغول شوید و اتفاقا به هزینه کمتر و سرعت بیشتری نسبت به وبسایت رشد کنید اما حتما بعد از کمی رشد یک وبسایت تاسیس کنید.
۸- کسب درآمد اینترنتی با فروش حق عضویت
در این روش شما باید یک وبسایت داشته باشید و در حوزه مشخصی محتواهای عالی و رایگان به مخاطبان خود ارایه دهید، اما برخی از محتواهای خود را تنها برای اعضای اشتراک سایت نمایش میدهید و افراد با خرید اشتراکهای ماهانه میتوانند از محتواهای بخش ویژه استفاده کنند.
به طور مثال اگر مبلغ اشتراک ماهانه ۳۰هزار تومان باشد و ماهانه ۵۰۰ نفر عضو شوند و یا اشتراک خود را تمدید کنند، درآمد ماهانه شما ۱۵ میلیون تومان خواهد بود.
البته رسیدن به این درآمد به این راحتی نیست و لازمه آن این است که شما ترافیک خوبی داشته باشید و قطعا محتواهای بسیار نابی در بخش رایگان و اشتراکی داشته باشید.
وبسایت متمم و وبسایت سوخت جت دو نمونه از وبسایتهایی هستند که از این شیوه کسب درآمد اینترنتی استفاده میکنند.
۹- کسب درآمد از اینترنت از طریق تولید محتوا
هر کسب و کار برای رشد خود نیاز به تولید محتوا دارد، فرقی نمیکند که سایت داشته باشد یا اینستاگرام، در هر صورت برای رشد نیاز به تولید محتوای عالی و با کیفیت دارد و در حالت ایده آل در حال اجرای بازاریابی محتوایی است.
در این میان بازار بازاریان محتوا و تولید کنندگان محتوا بیش از پیش داغ شده است، اگر شما در تهیه محتوای متنی یعنی همان مقالات سایت ها، محتوای ویدیویی و محتوای صوتی تسلط داشته باشید قطعا تخصص شما کمک زیاد به این کسب و کارها خواهد کرد و اگر یک تولید کننده محتوای درجه یک باشید پیشنهادات خوبی دریافت می کنید.
البته لازم نیست که در همه مدل محتوا متخصص باشید، حتی اگر در تولید مقالات سایت هم تخصص داشته باشید، پیشنهادات کاری زیادی دریافت میکنید و همچنین امکان کار به صورت حضوری و همچنین دورکاری برای شما فراهم خواهد بود.
پیشنهاد مطالعه: آموزش تولید محتوای سایت
آیا کسب درآمد از اینترنت نیاز به مجوز دارد؟
به صورت کلی شما بدون هیچ مجوزی هم میتوانید در اینترنت فعالیت کنید و کسی هم با شما کاری نخواهد داشت.
در حال حاضر خیلی از فروشگاههای اینترنتی مجوز یا نماد اعتماد الکترونیک ندارند اما اگر آن را دریافت کنید اعتماد مخاطبان را راحتتر جلب میکنید.
در نهایت باید گفت که لازم نیست در ابتدای کار نگرانی بابت دریافت مجوز داشته باشید مگر اینکه کالایی را به فروش میرسانید که بدون مجوز فروش آن مقدور نباشد.
۷ ایده کسب درآمد از اینترنت کاملا عملی
۱- کسب درآمد از طریق تخصص و مهارت
اگر دانشجو هستید و در زمینه ای تخصص دارید، بهترین کار این است که به سراغ سایت هایی مانند پونیشا بروید و در زمینه تخصصی خودتان پروژه های مختلف را بررسی و انتخاب کنید.
به این شکل با انجام پروژه برای کارفرما بدون نیاز به حضور فیزیکی، کسب درآمد میکنید و هرچقدر که رزومه قوی تری بسازید هم پروژه های بیشتری دریافت میکنید و هم قیمت های بیشتری را پیشنهاد میدهید.
۲- کسب درآمد از طریق نوشتن مقالات
در بخش قبل هم اشاره شد که با تولید محتوا میتوانید درآمد خوبی داشته باشید، اما این ایده بسیار مناسب شرایط دانشجویان است که در طول روز به صورت پراکنده ساعاتی را در اختیار خود هستند و میتوانند از این ساعت برای کسب درآمد اینترنتی استفاده کنند.
اگر هیچ رزومه ای ندارید بهتر است برای چند ساعت چند مقاله رایگان با کیفیت بنویسید، مقالاتی که هر شخص با دیدن آن به تخصص شما ایمان بیاورد، سپس به سایت هایی مانند پونیشا بروید و پروژه های تولید محتوا را بررسی کنید یا حتی در سایت هایی مانند جابینا به دنبال درخواست های مربوط به استخدام تولید کننده محتوای دورکار باشید.
۳- کسب درآمد از طریق همکاری در فروش با دیجی کالا
این ایده پیشتر هم به عنوان بهترین ایده با سرمایه کم معرفی شد و دقیقا به دلیل نیاز به سرمایه کم و البته نیاز به وقت و صبوری، یکی از مناسب ترین ایده ها برای کسب درآمد در دوران دانشجویی است.
اگر ترم اول چنین ایده ای را آغاز کنید در پایان ترم ۲ یعنی حدود ۹ ماه بعد میتوانید مزه کسب درآمد خوب از همکاری در فروش با دیجی کالا را بچشید.
۴- سایت نقد و بررسی دوره های آموزشی
امروز نسبت به گذشته در بیشتر زمینهها سایتها و دوره های آموزشی زیادی شکل گرفته اند، در حقیقت به جایی رسیدهایم که کاربران برای آموزش دیدن در زمینه مورد نظرشان گزینههای زیادی پیش رو دارند.
در این شرایط میتون یک سایت نقد بررسی آموزش ایجاد کرد و دوره های مختلف موجود در اینترنت را نقد و بررسی کرد و در صورت امکان نظرات واقعی خریداران را برای این دوره ها جمع آوری کرد.
در این شرایط سایت شما به مرور به یک سایت مرجع برای بررسی دوره ها تبدیل می شود و خیلی از کاربران پیش از انتخاب یک دوره به سایت شما برای بررسی مراجعه میکنند.
شیوه درآمدزایی از این ایده به چند شکل میتواند باشد، یک اینکه شما قسمت مشخصی از سایت را برای تبلیغ دوره ها به همراه نقد و بررسی آنها ایجاد کنید که قرار گیری در این بخش شامل هزینه باشد و یا با برخی از آنهایی که دوره هایشان را نقد و بررسی میکنید همکاری در فروش داشته باشید.
۵- سایت واسط برای اتصال طراحان گرافیک به کارفرمایان
جای یک سایت خوب برای اتصال گرافیست ها به کارفرماها در ایران خالیست، یک سایت فریلنسری اختصای در زمینه گرافیک که کارفرمایان برای رفع نیازهای گرافیکی خود پروژه ایجاد کنند و گرافیست های عضو در این سیستم پروژه ایشان را انجام دهند.
سایتی مثل پونشا اما به شکل اختصاصی در زمینه گرافیک، نمونه خارجی این ایده را در سایت coroflot.com مشاهده کنید.
۶- سایت اختصاصی شعبده بازی (فروش و آموزش)
سایت های دست و پا شکسته زیادی در زمینه شعبده بازی وجود دارند اما خیلی جدی نیستند و جای یک سایت قوی در این زمینه به شدت خالی است، سایتی که به بهترین و با کیفیت ترین شکل ممکن آموزش شعبده بازی داشته باشد و هم چنین لوازم شعبده و آموزش هایش را به فروش برساند.
۷- سایت آموزش در زمینه تخصصی
اگر شما در زمینه مشخصی تخصص دارید و احساس میکنید افرادی هستند که مایل به یادگیری تخصص شما باشند، راه اندازی یک وبسایت آموزشی یکی از بهترین ایده های کسب و کار اینترنتی برای شماست.
به طور مثال اگر در زمینه ترسیم کاریکاتور تخصص دارید، میتوانید با راه اندازی یک سایت و صد البته یک پیج اینستاگرام، با کمک تولید محتوای عالی علاقه مندان به این حوزه را جمع کنید و آموزش هایی را به شکل غیر رایگان به آنها عرضه کنید.
بهترین ایده کسب درآمد از اینترنت بدون سرمایه
اگر از بپرسید که در شرایط فعلی کسب و کارهای اینترنتی برای شخصی که سرمایه زیادی ندارد، چه ایده ای را برای کسب درآمد از اینترنت پیشنهاد میکنم، جواب من قطعا استفاده از روش کسب درآمد از همکاری در فروش است، به خصوص همکاری در فروش با دیجی کالا.
همکاری در فروش سالهاست که وجود دارد، اما فقط دو سال که بزرگترین و پایدارترین کسب و کار اینترنتی کشور یعنی دیجی کالا بخش همکاری در فروش یا افیلیت خود را راه اندازی کرده است.
وقتی دیجی کالا کسب و کار پایداری است، قطعا همکاری در فروش با این کسب و کار هم روش پایداری برای کسب درآمد از اینترنت است، توصیه می کنم حتما مقاله زیر را مطالعه کنید.
پیشنهاد مطالعه: راه اندازی کسب و کار اینترنتی با دستان خالی (معرفی مفصل همکاری در فروش با دیجی کالا)
۵ مورد از بهترین کتاب های راه اندازی کسب و کار اینترنتی
۱- کتاب نوپای ناب برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی
این کتاب توسط آقای Eric Ries نوشته شده است و نام انگلیسی این کتاب The Lean Startup میباشد.
این آقا معتقد است که با مطالعه موارد گفته شده در این کتاب میتوانید در مسیر درستی برای شروع یک کسب و کار اینترنتی قرار بگیرید و البته این کتاب راه اندازی کسب و کار اینترنتی با استقبال بسیار بالای مخاطبان مواجه شده است.
این کتاب، پرفروشترین کتاب آمازون در سال ۲۰۱۳ در حوزه کارآفرینی است و اصلیترین دلیل مطرح شدن گسترده کتاب نوپای ناب، کاربردی بودن آن در فضای کارآفرینی است.
۲- کتاب خانم رئیس برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی
این کتاب توسط خانوم Amoruso Sophia بنیانگذار کمپانی Nasty Gal نوشته شده است.
این خانوم کار را خود را با فروش چند لباس نسبتا گران در سایت ebay آغاز کرد و این کار را به شکل پیوسته انجام میداد، تا اینکه بعد از مدتی متوجه شد دیگر مثل قبل لباس ها فروش نمیروند.
در این نقطه تصمیم می گیرد که یک وبسایت شخصی برای خودش راه اندازی کند و این نقطه شروع و تحول در زندگی ایشان است.
این کتاب ماجرای زندگی و حرکت این خانوم به سمت کسب و کار اینترنتی را روایت میکند و بیانگر نکات و تجربه های جالبی است که برای افراد تازه وارد در دنیای کسب و کار اینترنتی میتواند جالب و پند آموز باشد.
۳- کتاب ” با چرا شروع کنید و دایره طلایی موفقیت را بسازید”
به عقیده من خواندن این کتاب برای هر فردی که به دنبال راه اندازی کسب و کار است، یک ضرورت محسوب میشود.
در این کتاب سایمون سینک توضیح میدهد که شرکت های و کسب و کارهای موفق دقیقا به چه دلیل کسب و کارشان را راه اندازی کردند و علت موفقیت آنها چیست.
اگر کنجکاو هستید که شرکت اپل چطور توانست به این جایگاه برسد، بهتر است که این کتاب را بخوانید.
۴- کتاب راه اندازی کسب و کار اینترنتی اثر علی محمد رجبی
در این کتاب کسب و کار اینترنتی، محمد رجبی به شما اصول اولیه راه اندازی کسب و کار در فضای آنلاین را آموزش میدهد، و شما را با دنیای جذاب کسب و کار اینترنتی و کسب درآمد از اینترنت آشنا میکند.
در این کتاب آقای رجبی شما را با مدل های مختلف کسب درآمد از اینترنت نیز آشنا میکند که برای تازه واردها به دنیای کسب و کار اینترنتی ارزشمند و ضروری است.
برای خرید نسخه الکترونیکی این کتاب می توانید روی لینک زیر کلیک کنید و کتاب را از سایت کتابراه خریداری کنید.
۵- کتاب جریانهای چندگانه درآمد اینترنتی
این کتاب راه اندازی کسب و کار اینترنتی نوشته آقای رابرت جی آلن میباشد، ایشان در این کتاب به افرادی که آشنایی زیادی با تکنولوژی و روش های کسب درآمد از اینترنت ندارند، آموزش میدهد و آنها را به روش های مختلف کسب درآمد از اینترنت آشنا میکند.
مطالعه این کتاب برای افرادی که در ابتدای راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود هستند، مفید و آموزنده خواهد بود و فعالان و دارندگان کسب و کارهای آنلاین نیز میتوانند از ایدههای جالب و نکات کاربردی زیاد این کتاب استفاده کنند.
۵ ایده کسب درآمد از اینترنت در منزل
بسیار عالی، اجازه دهید چند ایده کسب درآمد از اینترنت که عمدتا در منزل انجام می شوند را معرفی کنم، این روزها خیلی ها به دنبال کسب درآمد از اینترنت در منزل هستند و ایده های کار در منزل برایشان جالب است.
۱- کسب درآمد در منزل با طراحی گرافیکی
یکی از کارهای جالبی که میتوانید انجام دهید این است که در زمینه مشخصی از گرافیک تلسط پیدا کنید، اشتباه نکنید، قرار نیست طراح گرافیک شوید، قرار است یک دوره مقدماتی فتوشاپ و چند ابزار دیگر را مشاهده کنید و سپس روی کارهای خاصی از گرافیک تمرکز کنید، مسلما تنها روی ساخت بنرهای تبلیغاتی متحرک تمرکز کنید و بعد از ایجاد چند نمونه کار به دنبال دریافت پروژه از سایت های مانند پونیشا و انجام میدم باشید.
این مدل کار یعنی فریلنسری یا همان آزادکاری، در این مدل شما یک مهارت را یاد میگیرید یا با مهارتی که از قبل دارید برای پروژه هایی که کارفرمایان مختلف ایجاد کرده اند درخواست قیمتی میگذارید، توصیه میکنم در دام قیمت های پایین نیافتید.
۲- ادمین پیج اینستاگرام باشید
امروز پیج های اینستاگرام نیاز به مدیریت دارند و خیلی از کارفرماها و کسب و کارهای مختلف شخصا نمی رسند که این کار را انجام دهند یا توانایی آن را در خود نمیبینند در این شرایط اگر مهارت های لازم برای ادمین بودن را کسب کنید و یک نمونه پیج را تا حدی رشد دهید میتوانید برای موقعیت های دورکاری ادمین، درخواست همکاری ارسال کنید.
ادمین پیج فردی است که مدیریت و مسئولیت پیج را بر عهده میگیرد، اینکه تا چه حد کارهای اجرای را انجام دهد بستگی به توافقات دارد، برخی از ادمین ها پست میگذارند، کامنت جواب میدهند، برای رشد پیج برنامه ریزی میکنند، سفارشات خرید را پردازش میکنند، اما برخی هم تنها مسئولیت رشد پیج را قبول میکنند.
۳- کار در منزل با دوخت و فروش ست آشپزخانه
اگر شما یک خانوم خانه دار هستید و دستی بر آتش دوخت و دوز دارید، باید به شما بگویم که ست های آشپزخانه فروش خوبی در اینستاگرام دارند و میتوان یک پیج تخصصی فروش انواع ست آشپزخانه ایجاد کرد و با کمی تلاش به فروش خوبی رسید.
رچه از پارچه متنوع تری استفاده کنید، زیباسازی بهتری روی ست ها انجام دهید و دوخت بهتری داشته باشید مسلما کیفیت کارتان بالاتر میرود و فروش راحت تر، جنس خوب روی زمین نمیماند، بعد از اینکه چند مدل زیبا و متنوع ایجاد کردید میتوانید آنها را در اینستاگرام منتشر کنید و با یادگیری بازاریابی و فروش در اینستاگرام محصولاتتان را بفروشید.
۴- کار در منزل با نقاشی روی ظروف خام
این ایده هم یک ایده کار در منزل است که هرچند ویژه خانومهاست اما برخی آقایان هنرمند و خوش سلیقه هم میتوانند آن را اجرا کنند، در این ایده شما ظروف خام و بدون نقش مانند ظروف سفالی را خریداری میکنید و با رنگ آمیزی جلوه متفاوتی به آن می بخشید و برای فروش در اینستاگرام آماده میکنید.
من دختری را میشناسم که با فروش همین ظروف و سنگ های نقاشی شده به درآمد خیلی خوبی رسید و یک خانه عقد مجلل در شهرشان تاسیس کرد و همه آن از طریق درآمدی بود که با فروش ظروف نقاشی شده است به دست آورد.
۵- کار در منزل با برگزاری وبینارهای آموزشی
وبینار همان سمینار است که به صورت آنلاین برگزار می شود و افراد به شکل آنلاین در کلاس درس شما حضور پیدا میکنند، در این ایده نیاز نیست که شما و شرکت کنندگان کلاس حضور فیریکی داشته باشید همگی پای کامپیوتر هستید و آنها صفحه کامپیوتر شما یا تصویر شما را از طریق وبکم مشاهده میکنند.
سایت ایسمینار را در گوگل سرچ کنید و سری به سایت بزنید و ببینید که چه وبینارهای مختلفی با موضوعات مختلفی در حال برگزاری است، پس اگر در کاری اندک مهارتی دارید میتوانید در قالب یک وبینار یا وبینارهای کوتاه این مهارت را به دیگران بیاموزید و از طریق آموزش درآمد اینترنتی در منزل داشته باشید.
سوالات متداول کسب درآمد اینترنتی
آیا کسب درآمد از اینترنت واقعی شدنی است؟
بله قطعا، هر سرچی که در گوگل میزنید شما را به یک کسب و کار اینترنتی هدایت می کند.
کسب درآمد از اینترنت چقدر سرمایه نیاز دارد؟
بستگی به ایده شما دارد، اما با کمتر از ۱ میلیون تومان هم میتوان شروع کرد.
برای کسب درآمد اینترنتی باید سایت داشته باشیم؟
برای برخی ایدهها بله، برای برخی ایده ها خیر.
حسن ختام مطلب
هدف از این مطلب فقط یک چیز بود، اینکه کمی بیشتر و واقعبینانه تر با دنیای کسب و کارهای اینترنتی آشنا شوید و بدانید که کسب درآمد از اینترنتی راحت نیست و البته ناممکن هم نیست.
بدانید که باید صبر داشته باشید.
بدانید که باید پشتکار داشته باشید و کاملا آماده باشید که برای چندبار شکست بخورید.
بدانید که باید همواره در حال یادگیری باشید و برای یادگیری زمان و هزینه صرف کنید.
امیدوارم در انتقال این پیام موفق بوده باشم، اگر سوالی بود کامنت کنید تا خیلی سریع پاسخ دهم.
پایدار باشید.
سلام
میخواستم بدونم وقتی که وارد صفحه ی اول گوگل بشیم هم میتونیم درآمد داشته باشیم ؟
یعنی خود گوگل تبلیغات میده ؟؟
سلام. برای دریافت ترافیک از گوگل شما باید بتونید در رتبه های بالا قرار بگیرید، بودن در صفحه اول ترافیک میاره اما ترافیک بیشتر رو بودن در رتبه های بالای صفحه اول ایجاد میکنه.
سلام و وقت بخیر.
خیلی خیلی ممنونم از مطلب کاملتون، رونق آکادمی رو من ۲ سالی هست دنبال می کنم که البته اسم آکادمی اون موقع ها کنارش نبود، اما وقعا دارید بهتر میشید، این وبینار آخرتون هم عالی بود، اگر یه وبینارم درباره کسب درآمد از اینترنت داشته باشید عالیه. با تشکر.
سلام و درود.
ممنون از نظر مثبتتون، امیدواریم که در آکادمی رونق بتونیم همیشه اینطور رضایت کاربران رو جلب کنیم، بله حتما چنین وبینارهایی هم در خصوص کسب درآمد اینترنتی خواهیم داشت.
سلام جناب دهقانی، من ۲۸ ساله هستم ، لیسانس حسابداری ، یه آشنایی کمی هم با کامپوتر و اکسل و ورد دارم ، خیلی تو فکر شروع یه کسب و کار با سرمایه کم هستم اما حقیقت اینه به سراغ هر ایده های میرم سرمایه زیادی میخواد ، بیشتر دوست دارم محتوا و مطالب مفید عرضه کنم ولی واقعا نمیدونم چی راهنمایی لطفا.
با تشکر
سلام خانو عسکرزاده
با توجه به اینکه شما به تولدی محتوا علاقه دارید چنتا پیشنهاد برای شما دارم.
۱- تاسیس پیج اینستاگرام و تولید محتوا در زمینه ای که علاقتون هست و تا حدی هم مخاطب داره، به مرور پیج رشد میکنه و از تبلیغات درآمد خوبی خواهید داشت.
۲- اگر به نوشتن مقالات در سایت و محتوای متنی هم علاقه دارید، می تونید یک سایت همکاری در فروش با دیجی کالا بالا بیارید و کسب درآمد از اینترنت رو به این شکل تجربه کنید.
۳- اگرم مایل به تولید محتوا برای دیگران هستید می تونید به عنوان نویسنده در سایت هایی مانند پونیشا پروژه های نویسندگی پیدا کنید و انجام بدید.
سلام جناب دهقان، وقت شما بخیر
میخواستم نظرشما رو بدونم، برای فروش عسل به نظر شما سایت گزینه بهتری است یا اینستاگرام؟
ما به دنبال کسب درآمد اینترنتی با فروش عسل هستیم اما نمیدانیم که به چه شکل شروع کنیم ممنون میشیم اگر راهنمایی کنید.
با تشکر از شما و اکادمی رونق
سلام و درود.
فروش عسل هم در اینستاگرام میتونه انجام بشه و هم در سایت، اگر با راه اندازی سایت مشکل ندارید و وقتش رو هم دارید، توصیه می کنم در هر دو شروع به فعالیت کنید، اما اگر وقت یا سرمایتون محدوده پس بهتره ابتدا کارتون با فروش عسل در اینستاگرم شروع کنید که هزینه کمتری هم نیاز دارد و بعد به سراغ سایت برید.
ممنون از مقاله خوبتون.
در بخش وبسایت های فریلنسری، وبسایت همکاریتو هم خدمات خوبی داره
سلام. می خواستم بدونم برای فروش محصولات به صورت آنلاین چه با فروشگاه و چه با اینستاگرام آیا نیاز به مجوز دارم؟ یعنی باید اول مجوز بگیرم و بعد سایت راه اندازی کنیم؟
خواهش میکنم کمی راهنمایی بفرمایید جناب دهقانی
سلام و درود. خیر نیاز به مجوز نداره و اخذ مجوز اختیاری هست. اما اگر کالایی که انتخاب می کنید فروشش نیاز به مجوز داشته باشه بحثش جداست، مثلا برخی لوازم بهداشتی رو هر فردی نمی تونه بفروشه چه به صورت حضوری چه اینترنتی
سلام و ممنون از مطلب کاملتون.
در مورد کسب درآمد از دیجی کالا که فرمودید، می خواستم بدونم واقعا می تونه درآمد خوبی داشته باشه؟ یا باید با کلی جذب ترافیک یه مبلغ ناچیز دستمون رو بگیره؟
من ۴ سال پیش سراغ این روش رفتم تا حدی ولی چیزی دستمون نگرفت حقیقتش با اینکه ترافیکمم بد نبود.
سلام دوست عزیز.
کسب درآمد از همکاری در فروش نسبت به ۴ سال پیش خیلی فرق کرده و بازار خیلی بهتر شده به خصوص از وقتی دیجی کالا به این بازار ورود کرده، در مطلب زیر که لینکش رو هم در همین مطلب گذاشتم، خیلی مفصل درباره میزان درامد سایت های مختلف و مدل های فعالیت همکاری در فروش توضیح دادم، مطالعه بفرمایید.
https://ronaaq.com/3201/starting-an-internet-business-with-empty-hands/
سلام جناب دهقانی، ممنون از سايت خوبتون.
میخواستم بپرسم به نظرتون برای فروش اینترنتی از اینستاگرام استفاده کنم یا فروشگاه اینترنتی بر بستر سایت؟ در حقیقت میدونم که هر دو موثر هستن اما چطور انتخاب کنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام به شما خانوم زراعت، خوشحالم که مطلب براتون مفید بوده.
در مورد سوالی که پرسیدید باید بگم که همونطور که خودتون هم گفتید، اینستاگرام و سایت هر دو برای فروش مناسب هستند، اما اینکه با کدوم شروع کنید کاملا به پتانسیل شما بستگی داره، اگر از نظر مالی و نیروی انسانی مشکلی ندارید مسلما میتونید با هر دو شروع کنید.
اما اگر از نظر زمانی، مالی و نیروی انسانی مشکل دارید و نمی تونید هر دو رو باهم شروع کنید، می تونید ابتدا با اینستاگرام که راحت تر هست شروع کنید و در ادامه سایت رو هم ایجاد کنید، خیلی دقت کنید که در نهایت باید سایت داشته باشید.
موفق باشید.
مطلب خوبی بود، کاملا موافقم که کسب و کار اینترنتی هم سرمایه میخواد، درست که بعضی ایده ها سرمایه کم میخوان اما اینطوری نیست دیگه همه ایده ها رو بتونیم با صفر تومان راه بندازیم.
سلام خوشحالم براتون مفید بوده. دقیقا همینطوره، در واقع یک سری از ایده ها رو می تونیم با سرمایه کم راه اندازی کنیم و باقی ایده ها به سرمایه نیاز دارند. به طور مثال راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی حداقل هزینه ای که دارد تامین اجناس است.
پس در حقیقت همه ایده ها کم هزینه نیستن اما در اینکه برخی ایده ها رو میتونیم با کمترین هزینه ممکن راه اندازی کنیم هیچ شکی نیست.