راهنمای کامل تحقیق کلمات کلیدی در سئو (آپدیت ۲۰۲۰)
در این راهنمای کامل موارد زیر پوشش داده شده است:
تحقیق کلمات کلیدی چیست؟ و چرا ضرورت دارد؟
چطور تحقیق کلمات کلیدی انجام دهیم؟ ۴+۱ روش برای جستجوی کلمات کلیدی
چطور بهترین کلمات کلیدی را در روند تحقیق شناسایی و انتخاب کنیم؟
چطور از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی استفاده کنیم؟
نکات پیشرفته و کمتر شنیده شده از تحقیق کلمات کلیدی
اگر به دنبال رتبههای بالاتر در گوگل هستید، از این مطلب لذت خواهید برد.
همراه باشید.[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1583821312439{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;background-color: #00bad2 !important;}”]
بخش اول: مقدمه ای بر تحقیق کلمات کلیدی در سئو
در این بخش به صورت ریشهای به ماهیت تحقیق کلمات میپردازم.
در این فصل عمیقا متوجه میشوید که تحقیق کلمات کلیدی چیست و چرا ضرورت بسیار بالایی دارد.
همچنین به شما نشان میدهم که چطور تحقیق کلمات کلیدی موجب افزایش ترافیک سایت من شد.
[/vc_column_text][vc_column_text]تحقیق کلمات کلیدی چیست؟
تحقیق کلمات کلیدی پروسهای است که در آن به دنبال کلماتی میگردیم که مخاطبان هدفمان در موتورهای جستجو(گوگل) جستجو میکنند.
و هدف این است که بعد از شناسایی این کلمات، حول آنها محتوای بهینه تولید کنید تا بعد از مدتی با جستجوی این کلمات در رتبههای بالای گوگل دیده شویم.
چرا تحقیق کلمات کلیدی در سئو بسیار مهم است؟
تحقیق کلمات کلیدی تمام اقدامات بعدی در سئو را تحت تاثیر خود قرار میدهد. به طور مثال اینکه چه محتوایی باید تولید شود را تحقیق کلمات کلیدی مشخص میکند.
اینکه چه عنوانی برای محتوای خود انتخاب میکنید را تحقیق کلمات کلیدی مشخص میکنند و این موضوع درباره لینکسازی هم صادق است.
و دقیقا به همین دلیل است که تحقیق کلمات کلیدی اولین قدم در مراحل سئوی یک سایت میباشد.
اما به تحقیق کلمات کلیدی از منظر شناخت مخاطب هم میتوان نگاه کرد چرا که مخاطبان هدف در حقیقت نیازها و مشکلات و بعضا تفکرات خود را در گوگل جستجو میکنند.
پس با تحقیق کلمات کلیدی در حقیقت نیازها، سوالات و مشکلات کاربرانتان را کشف میکنید و در واقع در حال شناخت بهتر مخاطب و بازار هدفتان هستید.
تحقیق کلماتی کلیدی چطور به رشد ترافیک سایت من کمک کرد؟
از آنجایی که موضوع سایت رونق بازاریابی اینترنتی است من به دنبال این بودم که بخشی از ترافیک من مربوط به فروشندگان آنلاین باشد، یعنی افرادی که در حال حاضر یک فروشگاه اینترنتی را مدیریت میکنند.
به همین دلیل به تحقیق کلمات کلیدی پرداختم.
مشخص بود افرادی که سرچ می کنند “افزایش فروش سایت” و کلماتی شبیه به این، احتمالا صاحب یک وبسایت فروشگاهی یا غیر فروشگاهی هستند.
اما در پروسه اکتشاف کلمات کلیدی متوجه شدم که عده زیادی عبارت “فروشگاههای اینترنتی ایرانی” یا “لیست فروشگاه های ایرانی” را جستجو می کنند.
خیلی مطمئن نبودم که این افراد چه کسانی هستند؟ آیا بین آنها فروشندگان اینترنتی هم حضور دارند یا خیر.
به چند مطلب که با این عبارت رتبه داشتند مراجعه کردم و متوجه شدم که خیلی از کامنتها از طرف افرادی است که صاحب فروشگاه اینترنتی هستند و به نحوی مایل هستند فروشگاهشان در این مطلب معرفی شود.
به همین دلیل تصمیم گرفتم که یک مطلب مفصل با عنوان معرفی فروشگاههای اینترنتی ایرانی بنویسم.
همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید به این دلیل که این عبارت رقبات خیلی سنگینی نداشت با نوشتن یک مطلب عالی و کامل و با کمترین لینک سای ممکن توانستم در رتبه یک گوگل قرار بگیرم.
این مطلب یکی از پربازدیدترین مطالب سایت است که کامنتهای زیادی هم برای آن درج شده و از نوع کامنتها کاملا میتوان متوجه شد که خیلی از این افراد صاحب یک فروشگاه اینترنتی هستند.
مطلب پیشنهادی: ۲۱ روش عالی برای افزایش بازدید سایت
من از این مطلب چند میلیون تومان هم درآمد مستقیم داشتهام چرا که برخی از فروشگاههای این لیست مبالغی را برای معرفی شدن در این مطلب پرداخت کردهاند.[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1583918853321{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;background-color: #3b49a9 !important;}”]
بخش دوم: چطور تحقیق کلمات کلیدی را انجام دهیم؟
در این بخش کمی وارد عمل میشویم و با چند استراتژی
به شما یاد میدهم که چطور تحقیق کلمات کلیدی انجام دهید و کلمات کلیدی به دردبخور پیدا کنید.
در این بخش شما را با ۱+۴ روش برای تحقیق کلمات کلیدی آشنا میکنم.
اما پیش از معرفی روشهای تحقیق کلمات کلیدی لازم است با مقدمه کار یعنی طوفان فکری آشنا شوید.
[/vc_column_text][vc_column_text]طوفان فکری برای پیدا کردن موضوعات هدف
نمیتوان از همان ابتدا به سراغ کلمات و عبارات کلیدی رفت، بهتر است ابتدا کمی کلیتر نگاه کنیم و بینیم چه موضوعاتی است که مخاطبان هدف ما درباره آنها سرچ میکنند.
دقت کنید، اینجا هدف موضوعات است و نه عبارات یا کلمات کلیدی.
به طور مثال درباره رونق دات کام، مخاطب هدف من درباره موضوعات زیر جستجو میکنند.
بازاریابی اینترنتی
ایمیل مارکتینگ
سئو و بهینه سازی سایت
بازاریابی و فروش در اینستاگرام
کسب درآمد اینترنتی
و . . .
اینها موضوعاتی هستند که مخاطبان هدف من درباره آنها جستجو میکنند و در هر موضوع چندین عبارت و کلمه مختلف را جستجو میکنند.
مثلا موضوع سئو و بهینه سازی سایت خود شامل چند زیر موضوع مانند تحقیق کلمات کلیدی، لینکسازی، تولید محتوای بهینه و . . . است.
پس اگر موضوعات شما شامل زیر موضوعات مهمی هستند، بهتر است زیر موضوعات را هم بنویسید.
در مرحله بعد باید بررسی کنیم که در هر زیر موضوع یا موضوع چه جستجوهایی انجام میشود.
در ادامه با توجه به مشخص کردن موضوعات هدف، میتوانید از ۱+۴ روش گفته شده استفاده کنید.
روش اول: جستجوهای پیشنهادی گوگل
در این روش شما موضوع مورد نظر خود را در گوگل جستجو میکنید و گوگل به شما نمایش میدهد که چه عبارات و کلماتی که نزدیک به این موضوع در حال سرچ شدن هستند.
دقت داشته باشید که همیشه این کلمات پیشنهادی گوگل پرجستجو نیستند ولی اغلب عبارات به دردبخوری هستند.
به طور مثال در تصویر زیر مشاهده میکنید که با سرچ “بازاریابی اینستاگرامی” در انتهای نتایج جستجو، گوگل عبارت “افزایش فروش در اینستاگرام “ را به من نمایش داده است.
من با کشف عبارت ” افزایش فروش در اینستاگرام” به عبارت ” فروش در اینستاگرام “ رسیدم و مجدد با سرچ این عبارت درگوگل متوجه شدم که عبارت ” فروش محصولات در اینستاگرام” هم جستجو میشود.
این کار را در یک موضوع آنقدر ادامه میدهید که کم کم کلمات برای شما تکراری میشوند.
نکته: دقت داشته باشید که این کلمات را بعدا باید ارزیابی کنید و قطعا همه آنها از فیلتر شما عبور نخواهند کرد. فعلا در مرحله شخم زنی برای کلمات کلیدی هستیم.
روش دوم: الکسای رقبا را بررسی کنید
همه ما الکسا را به عنوان سایتی میشناسیم که تنها بر اساس میزان ترافیک سایتها را رتبه بندی میکند و به سادگی هم قابل فریب دادن است.
اما واقعیت این است که الکسا یک ابزار است که در نسخه تجاری قابلیتهای خیلی زیادی دارد، اما ما میتوانیم از نسخه رایگان آن هم استفادههایی ببریم.
کافیست به سایت الکسا بروید و ابتدا آدرس سایت خود را وارد کرده و تحلیل رایگانی که الکسا از سایتتان در اختیار شما قرار میدهد را مشاهده کنید.
چیزی شبیه به تصویر زیر:
Keyword Gaps
این بخش کلمات و عباراتی را نشان میدهد که رقبای شما در حال دریافت ترافیک از آنها هستند اما سایت شما روی این کلمات ترافیکی دریاف نمیکند.( دقت کنید که این بخش فرصتهایی را به مالک سایتی که وارد کردهاید نمایش میدهد، پس برای استفاده از این قسمت باید آدرس سایت خودتان را وارد کنید)
Easy-to-Rank Keywords
این بخش کلماتی را به شما نمایش میدهد که هرچند در حال حاضر ترافیکی از آنها دریافت نمیکنید، اما با کمی تلاش میتوانید روی آنها رتبه بگیرید.
به بیان بهتر، کلماتی که با کمی تلاش میتوانید از آنها ترافیک دریافت کنید.
Optimization Opportunities
در این بخش کلماتی را به شما نشان میدهد که ترافیک کمی از آنها دریافت میکنید اما اگر کمی روی این کلمات بهینه سازی انجام دهید و لینکسازی داشته باشید، میتوانید ترافیک خیلی بیشتری دریافت کنید.
TOP KEYWORDS
این بخش چند کلمه و عبارتی را نشان میدهد که سایت وارد شده بیشترین ترافیکها را از این کلمات دریافت میکند. در واقع اگر آدرس سایت رقیب را وارد کرده باشید، در این بخش چند عبارت را به شما نمایش میدهد که رقیب شما بخش زیادی از ترافیک خود را از آنها دریافت میکند.
روش سوم : گوگل کیورد پلنر معروف
گوگل کیورد پلنر یک ابزار جستجوی کلمات کلیدی در اکانت گوگل ادوردز است. در واقع برای دستری به این ابزار باید یک حساب جیمیل داشته باشید و در ادوردز ثبت نام کنید.
برخی تصور می کنند که حتما باید از ادوردز استفاده کنند تا امکان استفاده از کیورد پلنر را داشته باشد، هرچند که اگر یکبار اکانت خود را شارژ کنید و تبلیغات گوگل انجام دهید آماری که نمایش میدهد خیلی دقیق است اما به صورت رایگان هم میتوانید از کیورد پلنر استفاده کنید.
البته این نکته را فراموش نکنید که کیورد پلنر به روی ایرانیها بسته است و لازم است همانگونه که وارد فیسبوک میشوید وارد گوگل کیورد پلنر هم شوید. یعنی از …. استفاده کنید.
آمار ارایه شده در گوگل کیورد پلنر چقدر دقیق است؟
از یه زمانی به بعد آمارهای کیورد پنلر به صورت بازهای شد. مثلا برای یک عبارت بازه ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ نمایش داده میشود و به این معنی است که این کلمه بین ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ بار در ماه سرچ میشود.
این جا سوال برای ما پیش می آید که اگر ما برای کلمه مورد نظر در رتبه ۱ قرار بگیریم دقیقا چندبار توسط کاربران دیده میشویم؟ (نگفتم کلیک چون میزان کلیک به عنوان بستگی زیادی دارد).
برای پاسخ به این سوال، تا یک روز دیگر در قسمت سوم از برنامه هفته به هفته ،تجربه خودم را از سایت رونق.کام و کلماتی که برای آنها در رتبه یک قرار گرفتهام را به اشتراک خواهم گذاشت.
روش چهارم : ابزار KWFINDER
ابزارهای حرفهای زیادی به غیر از کیورد پلنر وجود دارند که متاسفانه رایگان نیستند و در حال رایگان هم کار زیادی انجام نمیدهد.
اما توصیه من این است که اگر خواستید از ابزارهایی غیر از کیوردپلنر استفاده کنید که در مرحله تحقیق کلمات کلیدی بد نیست این کار را انجام دهید، بهتر است از این ابزار استفاده کنید.
این ابزار در بین دیگر ابزارهای همچون Moz و Ahref آمار نسبتا بهتری را برای کلمات فارسی ارایه میدهد.
ابزار kwfinder
روش پنجم (۴+۱) : ابزار کیوردتول keywordtool.io
این روش، پنجمین روش برای تحقیق کلمات کلیدی است اما علت اینکه در عنوان به جای ۵ نوشتم ۴+۱ این است که این روش مشابه روش اول یعنی استفاده از پیشنهادت گوگل است، با این تفاوت که یک ابزار این کار را برای شما انجام میدهد.
در واقع کلماتی که از این روش حاصل میشوند خیلی نزدیک به کلماتی هستند که از جستجوهای پیشنهادی گوگل به دست می آورید چرا که این ابزار پیشنهادات گوگل را به شما نمایش میدهد.
اگر کلمات کلیدی زیادی دارید میتوانید به جای جستجوی دستی در گوگل از این ابزار استفاده کنید.
[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1583820545224{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;background-color: #e82162 !important;}”]بخش سوم: بررسی سختی کلمات کلیدی
چطور بفهمیم رتبه گرفتن روی عبارات و کلمات جمع آوری شده چقدر سخت است؟
اگر عبارت مورد نظر خیلی سخت باشد شاید به این زودی ها رتبه نگیریم.
اما اگر عبارت مورد نظر رقابت متوسطی داشته باشد با کمی تلاش در تولید محتوای عالی میتوانیم رتبه بگیریم.
در این بخش به بررسی سختی کلمات کلیدی میپردازیم.
[/vc_column_text][vc_column_text]۱- لانگ تیلها معمولا رقابت کمتری دارند
لانگ تیلها یا کلمات دم دراز همان عباراتی هستند که از چند بخش تشکیل شدهاند.
به طور مثال عبارت “دانلود فیلم” یک کلمه یا عبارت کلیدی عادی است اما در مقابل عبارت
“دانلود فیلم ایرانی طنز” یک لانگ تیل برای عبارت دانلود فیلم است، یعنی عبارتی که کمی مشخصتر از عبارت اصلی خود است.
تجربه نشان داده که معمولا لانگ تیلها رقابت کمتری دارند، هرچند که در برخی موارد اینگونه نیست، به طور مثال طبق این فرمول عبارت” قیمت ورق گالوانیز” باید سختی کمتری نسبت به کلمه “ورق” داشته باشد، اما قضیه کاملا برعکس است.
پس اگر موارد استثنا را فاکتور بگیریم میتوان گفت لانگ تیل بودن تا حدی نشان از رقابت کمتر دارد.
نکته: جدای از میزان سختی و رقابت، لانگ تیلها معمولا ارزش خرید بالاتری دارند.
به طور مثال عبارت “خرید یخچال بوش” ارزش تجاری بیشتری از کلمه “یخچال” دارد، حتی اگر سرچ کمتر و رقابت کمتری داشته باشد.
۲- به سایتهایی که در رتبههای بالا هستند نگاه کنید
یکی از روشهای دیگر برای تشخیص حدودی سختی کلمات کلیدی نگاه کردن به سایتهایی است که در حال حاضر برای این کلمه در رتبههای بالای گوگل قرار دارند.
به طور مثال اگر برای یک عبارت مشخص سایتهای با اعتبار بسیار بالا مانند ویکی پدیا، دیجیکالا و یا چند سایت معتبر دیگر در رتبههای بالا قرار داشته باشند به این معنی است که کار شما خیلی سخت خواهد بود.
اما اگردر بین رتبههای بالا سایتهایی وجود دارند که خیلی معروف و یا قدیمی نیستند به این معنی است که با کمی تلاش احتمالا شما هم میتوانید در بین آنها قرار بگیرید.
۳- بررسی سختی کلمات کلیدی با کمک ابزارها
بیشتر ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی به سختی هر کلمه کلیدی را هم نمایش میدهد.
یکی از این ابزارها کیوردتول است که پیشتر در بخش ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی معرفی شد.
این ابزار در حالت رایگان برای چند کلمه کلیدی اول لیست میزان سختی را نمایش میدهد و بیان میکند میزان رقابت در چه سطحی است، کم، متوسط یا بالا.
البته ناگفته نماند که در ایران سختی کلمات کلیدی به طور کلی نسبت کلمات انگلیسی به مراتب کمتر است.
به طور مثال در عبارت بازاریابی اینترنتی هرچند که در ایران پر رقابت است اما رتبه گرفتن برای آن به مراتب ساده از رتبه گرفتن برای عبارت مشابه انگلیسی یعنی internet marketing است.
ابزارهای قوی دیگری مانند semrush , moz, ahref, kwfinder وجود دارند اما همگی غیر رایگان هستند.
اما توصیه میکنم در دوره تحقیق کلماتی کلیدی اکانت یکی از این ابزارها را تهیه کنید و حتما از آنها استفاده کنید.
که توصیه من ابزار kwfinder است که برای کلمات و عبارات فارسی آمارهای نسبتا واقعی تری را ارایه میدهد.
[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1583820766288{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;background-color: #01bda3 !important;}”]
بخش چهارم: گونی کلمات کلیدی را تکان دهید
بسیار عالی، تا اینجا کار شما یک لیست طولانی از کلمات کلیدی دارید که در روشهای مختلف تحقیق کلمات کلید به دست آوردهاید.
اما سوال اینجاست که کدام کلمات را انتخاب کنیم؟ کدام کلمات را حذف کنیم؟
کلمات انتخاب شده را چطور اولویت بندی کنیم؟
متاسفانه هیچ ابزاری وجود ندارد که به شما بگوید این کلمات را بیخیال شوید این کلمات را انتخاب کنید.
یا این کلمات را در اولویت بگذارید و فعلا سراغ این کلمات نروید.
همه این کارها را باید خودتان با در نظر گرفتن فاکتورهای مختلف که در ادامه به آنها میپردازم انجام دهید.
[/vc_column_text][vc_column_text]کلمات کلیدی با ارزش تجاری بالا
با فرض اینکه شما یک کسبوکار آنلاین دارید، قطعا کلماتی در این لیست هستند که ارزش تجاری بیشتری را در برای شما ایجاد میکنند یا به هر دلیل در حال حاضر ترافیک حاصل از این کلمات برای شما ارزشمند تر است.
به طور مثال در کسبوکار رونق.کام عبارت “آموزش بازاریابی اینترنتی” ارزش خیلی بالاتری نسبت به عبارت “آموزش وردپرس” دارد.
هرچند که عبارت” آموزش وردپرس” جستجوی خیلی بالایی دارد و اتفاقا ترافیک حاصل از این عبارت هم میتوانند جز مخاطبان هدف من باشند.
اما با توجه استراتژی فعلی رونق، این کلمه در حال حاضر ارزش تجاری بالایی ندارد و عبارت ” آموزش بازاریابی اینترنتی” گزینه بهتری است.
در کسبوکار خودتون حتما این بررسیها را انجام دهید و کلماتی که اولویت تجاری بالاتری دارند و در حال حاضر رتبه گرفتن روی آنها برای شما اهمیت بالاتری دارد را جدا کنید.
کلمات کلیدی با جستجوی بالا
وقتی کلمات با ارزش تجاری بالا را جدا کردید، نوبت به این می رسد که آنها را به ترتیب حجم جستجو مرتب کنید.
میتوانید از یک فایل اکسل استفاده کنید و کلماتی که جستجوی بالاتری دارند در بالای لیست و کلماتی که جستجوی کمتری دارند در پایین لیست قرار بگیرند.
اما جستجوی کم یا زیاد یعنی چقدر؟
خیلی وقتها سوال میشود که آیا کلمه ای که ماهانه ۱۰۰۰ بار سرچ میشود مناسب است یا خیر؟
ببینید دوستان، اینکه یک کلمه با مثلا ۱۰۰۰ جستجو در ماه پر جستجو محسوب میشود یا کم جستجو، کاملابه صنعت آن کلمه بستگی دارد.
در حوزه فروش آهن که شاید عبارتی مانند ” قیمت ورق گالوانیز” که ۱۰۰۰ جستجو در ماه دارد یک کلمه نسبتا پرجستجو محسوب شود و ارزش کار کردن روی آن را داشته باشد.
اما در حوزه ورزش که وبسایتهای ورزشی در آن فعال هستند عبارتی مانند “نتایج لیگ آفریقا” که ۱۰۰۰بار جستجو میشود یک کلمه کاملا کم جستجو محسوب شود که ارزش کار کردن را نداشته باشد.
پس بررسی کنید که در صنعت شما چگونه است؟ پرترافیک ترین سایتها چقدر ترافیک دریافت میکنند؟ پر جستجو ترین کلمات چقدر در ماه جستجو میشوند؟
در این صورت میتوانید مشخص کنید که کدام کلمات انقدر کم جستجو هستند که بهتر است آنها را از لیست خارج کنید و کدام کلمات ارزش ماندن در لیست را دارند.
به طور مثال در رونق.کام عبارتی که ماهانه ۱۰۰۰ جستجو داشته باشد جز کلماتی با جستجوی متوسط است.
کلمات کلیدی با سختی پایین
بسیار عالی، شما یک لیست دارید که شامل عبارات و کلماتی است که هم سرچ قابل قبولی دارند و هم ارزش تجاری بالایی برای شما دارند.
نوب به این میرسد که سختی کلمات این لیست را هم مشخص کنید تا در نهایت با کلماتی شروع کنید که سختی کمتری برای شما دارند.
البته این کاملا به وضعیت سایت شما بستگی دارد، اگر یک سایت نوپا هستید که هنوز اعتباری پیش گوگل ندارید، کسی به شما لینک نداده است، مطالب کمی دارید و بودجه کمی هم برای لینکسازی دارید، بهتر است با کلماتی از لیست که سختی کمی دارند شروع کنید که معمولا همان عبارات لانگ تیل هستند
اما اگر کمی اعتبار دارید و بودجه بدی هم ندارید، میتوانید مستقیما با کلمات سختتر لیست شروع کنید.
کارفرمای زورگو و نادان
اشتباه فاحش بعد از انتخاب کلمات کلیدی
یکی از اشتباهات فاحشی که افراد تازه کار و حتی بعضا افراد کارکشته در مراحله بعد از تحقیق کلمات کلیدی مرتکب میشوند، در نظر نگرفتن ماهیت جستجوی کلمات است.
بگذارید یک مثال بزنم.
فرض کنید شما یک فروشگاه اینترنتی لوازم آرایشی بهداشتی دارید و یکی از گروههای کالایی شما رنگ مو برای بانون است.
در تحقیق کلمات کلیدی متوجه شدید که عبارت ” رنگ مو” جستجوی بالایی دارد.
حالا به دنبال این هستید که صفحه محصولات رنگ مو در سایت را برای این عبارت سئو کنید، یعنی کاری کنید که صفحه محصولات رنگ مو با جستجوی عبارت ” رنگ مو” در رتبههای بالا دیده شود.
به نظر منطقی است نه؟
اما وقتی عبارت “رنگ مو” را در گوگل جستجو کنید، متوجه میشوید که اکثر نتایج بالا مربوط به مقالاتی درباره رنگ مو هستند و هیچ فروشگاهی دیده نمیشود.
این یعنی چی؟
یعنی گوگل با آزمایشاتی که در جا به جایی نتایج (رقص گوگل) داشته است، متوجه شده وقتی کاربران جستجو میکنند “رنگ مو” به دنبال خرید رنگ مو نیستند و صرفا به دنبال اطلاعاتی درباره رنگ مو یا مدلهای رنگ مو هستند.
پس حتی اگر بتوانید فروشگاهتان را با این کلمه بالا بیاورید(که احتمالش کم است) باز هم به دلیل عدم استقبال کاربران از شما مجدد رتبههای پایین تر و صفحات عقبتر منتقل میشوید.
پس زمانی که میخواهید برای عبارت انتخاب شده محتوا تولید کنید، دقت کنید که نتایج برتر گوگل برای این کلمات چه نوع صفحات هستند؟
صفحاتی با ماهیت فروشگاه؟ صفحاتی با ماهیت مقاله؟ و . . .
[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1583828376914{padding-bottom: 60px !important;}”]
حالا نوبت شماست
از صمیم قلب امیدوارم که مطالعه این مطلب برای شما لذت بخش بوده و حداقل یک چیز جدید
درباره تحقیق کلمات کلیدی به شما اضافه کرده باشد.
خیلی دوست دارم همین حالا بهترین چیزی که از این مطلب یاد گرفتید را برایم کامنت کنید.
دوست دارم بدانم چه چیزی برای شما جالب یا جذابتر بوده است.
موفق باشید.
منبع: Backlinko[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
ممنون، محتوای روان و کاملی بود.اینکه برای هر بخش با مثال توضیح داده شده خیلی خوب بود.فقط خط پایین اگر همراه با توضیح بیشتری بود خیلی بهتر میشد
“پس بررسی کنید که در صنعت شما چگونه است؟ پرترافیک ترین سایتها چقدر ترافیک دریافت میکنند؟ پر جستجو ترین کلمات چقدر در ماه جستجو میشوند؟”
بسیار عالی مهندس ، خیلی استفاده کردم مرسی که هستی .
قربان شما، خوشحالم مفید بوده براتون.