۷ آمار جالب از اینستاگرام که برای بازاریابی اینستاگرامی در سال ۲۰۱۸ بهتر است بدانید
اینستاگرام یکی از ابرقدرتها در بین تمامی شبکههای اجتماعی در دنیاست که روز به روز طرفداران این شبکه نیز بیشتر میشوند، هر شبکه اجتماعی دوران خودش را دارد و این احتمال وجود دارد که روزی رقیبی جدی برای اینستاگرام پیدا شود و این شبکه افول کند.
اما این شبکه اجتماعی در حال حاضر با ۸۰۰ میلیون کاربر ماهانه در حال حاضر همچنان رو به جلو حرکت میکند و این احتمال وجود دارد که در سال ۲۰۱۸ به یک میلیارد کاربر ماهانه برسد، بد نیست با برخی از آمارهای اینستاگرام که از جنبه بازاریابی اینستاگرامی نیز میتوانند حائز اهمیت باشند، مطلع شوید.
۱- از هر ۱۰ هشتگ در اینستاگرام ۷ تای آن مربوط به یک برند بوده است
بازاریابی اینستاگرامی بدون هشتگ امکان پذیر نبوده و نخواهد بود، هشتگها نه تنها توسط کاربران برای دستهبندی کردن محتواها و جستجوها کاربرد دارند بلکه در خیلی از کمپینهای موفق اینستاگرامی نیز دیده میشوند و کاربرد دارند.
هشتگها همچنان موجب بیشتر دیده شدن محتوای شما و همینطور برندینگ بهتر شما در کمپینها و مسابقات اینستاگرامی هستند.
به عنوان مثال یک عکس که دارای هشتگ باشد حدود ۱۲درصد بیشتر نسبت به یک عکس بدون هشتگ دیده میشود و کاربران با آن درگیر میشوند.
در حال حاضر تا ۳۰ هشتگ را زیر هر پست میتوان استفاده کرد که توصیه میشود نهایتا حدود ۱۰ یا ۱۱ هشتگ استفاده کنید.
یکی از کاربردهای خوب هشتگ، استفاده از آن در کمپینها و مسابقات اینستاگرامی است، یعنی جایی که کاربران قرار است محتوایی را توسط خودشان منتشر کنند و در عین حال این محتوا برای ما سودی داشته باشد.
در این مواقع باید هشتگی برای برند خود داشته باشیم تا کاربران محتواها را با هشتگ برند ما منتشر کنند. هشتگ برند معمولا متشکل از نام برند به تنهایی یا به همراه کلماتی دیگر است. مثلا سامانه سفارش آنلاین غذای ریحون در کمپینی از هشتگ #ریحونگردی استفاده کرده است.
[alert type=”info”]مطلب پیشنهادی: دانلود کتاب “راهنمای صفر تا صد برگزاری مسابقات در اینستاگرام”[/alert]
۲- ۸۰ درصد کاربران در اینستاگرام، حداقل یک کسبوکار را دنبال میکنند
در اینستاگرام علاوه بر پروفایلهای عادی، پروفایلهای تجاری نیز وجود دارند، پروفایلهای تجاری قابلیتهای دیگری همچون دکمه تماس، دکمه دایرکشن و دکمه ورود به وبسایت دارند. برای داشتن چنین پروفایلی لازم است که یک صفحه فیسبوک نیز برای کسبوکار خود داشته باشید.
آمارها نشان میدهند که ۸۰ درصد کاربران اینستاگرام حداقل یکی از این پروفایلهای تجاری را به جهت دریافت آخرین اخبار کسبوکار، آخرین پیشنهادهای خرید و.. دنبال میکنند.
در سال ۲۰۱۷ حدود ۱۲۰میلیون نفر از طریق دکمههای پروفایلهای تجاری اینستاگرام با کسبوکارها ارتباط برقرار کردهاند. حداقل ۳۰درصد کاربران اینستاگرام محصولی را خریدهاند که ابتدا آن را در اینستاگرام مشاهده کردهاند.
نکته قابل توجه این است که اگر شما یک پروفایل تجاری اینستاگرام داشته باشید ،آمارهای خوبی در مورد پروفایل خود خواهید داشت، میزان دیده شدن پستهایتان، میزان اثرگذاری پستها و…
۳- ۲۵ درصد تبلیغات در اینستاگرام فقط به صورت ویدیو هستند
با وجود اینکه عکسها در اینستاگرام همچنان برجستهتر از ویدیوها هستند اما در مورد تبلیغات باید گفت که ویدیوها سهم خوبی از بازار تبلیغات گرفتهاند و ظاهرا بازخورد خوبی در تبلیغات ارایه میدهند.
نکته قابل توجه در مورد ویدیوها این است که میزان طولانی بودن ویدیو رابطه عکس با میزان علاقهمندی کاربران به ویدیوی شما دارد.
یعنی هرچه ویدیوی شما طولانیتر باشد احتمال درگیر شدن مخاطبان با ویدیوی شما کمتر است. پس اگر میتوانید تمام پیام خود در ۳۰ ثانیه منتقل کنید و در همان ۳۰ثانیه توجه کاربران را جلب کنید، بهتر است ویدیوی ۳۰ ثانیه ای درست کنید. قرار نیست به اجبار ویدیوی شما ۶۰ ثانیه باشد.
برندهایی مثل فورد، MTV و دیزنی با اهداف مختلفی از تبلیغات ویدیویی اینستاگرام استفاده میکنند. یکی از این برندها وقتی تبلیغات ویدیویی اینستاگرام را جایگزین تبلیغات با عکس کرد، کاربران دوبرابر دفعات گذشته با تبلیغ درگیر شدند و کامنتهای بسیاری را درج کردند.
۴- پستهایی که تگ لوکیشن(موقعیت جغرافیایی) داشتند، ۷۹ درصد بیشتر از دیگر پستها کاربران را درگیر کرند.
هنگام گذاشتن پست در اینستاگرام این امکان وجود دارند که تگ جغرافیایی مربوط به این پست را در زیر آن قرار دهید.
مثلا اگر در اصفهان هستید و عکسی را قرار میدهید، میتوانید در قسمت تگ جغرافیایی مشخص کنید که این عکس مربوط به اصفهان است.
گذاشتن تگ جغرافیایی به بیشتر دیده شدن پستهای شما کمک میکند و در نتیجه موجب افزایش فالوور میشود.
تگ جغرافیایی به خصوص برای کسبوکارها محلی که به دنبال افزایش فالوور از کاربران شهر خود هستند موثر است.
۵- ۷۰ درصد پستها در اینستاگرام دیده نمیشوند
در اینستاگرام میزان درگیر شدن کاربران با محتوای ارسالی نسب به دیگر شبکههای اجتماعی بیشتر است، اما بازهم خیلی از مطالب دیده نمیشوند یا کمتر دیده میشوند.
این امر کاملا طبیعی است، اگر افرادی که دنبالشان میکنید در مجموع در یک روز ۱۰۰ عکس ارسال کنند، شما قطعا تمامی ۱۰۰ عکس را در یک روز نمیبینید، شاید در آن روز با سر زدن به اینستاگرام در مجموع ۳۰ یا ۴۰ عکس جدید را مرور کنید. و وقتی بار دیگر سر میزنید آنقدر عکس جدید آمده است که باقی مانده آن ۱۰۰ عکس دیگر دیده نمیشوند.
در این شرایط راهکار درست این است که اولا در بازههای زمانی منظم محتوا قرار دهید و سعی کنید از شیوههای مختلف ارسال محتوا استفاده کنید، هم عکس قرار دهید، هم ویدیو ارسال کنید، هم استوری قرار دهید و گاهی ویدیوی لایو داشته باشید. به این شکل امکان دیده شدن پروفایل و مطالب خود را بالاتر برده اید. در ضمن حتما از هشتگهای مناسب و تگ جغرافیایی استفاده کنید.
[cp_info_bar display=”inline” id=”cp_id_e0bf3″][/cp_info_bar]
۶- عکسها کاربران را ۳۶ درصد بیشتر درگیر میکنند
در نکات قبلی به تاثیر بیشتر ویدیو در تبلیغات اینستاگرام اشاره کردم، یعنی در تبلیغات اینستاگرام بهتر است از ویدیو استفاده کنید.
اما این قانون در مورد محتوای پروفایل صادق نیست، هم از عکس استفاده کنید و هم از ویدیو، ولی بدانید که تاثیر عکس همچنان بیشتر است و کاربران با عکسهای شما بیشتر درگیر میشوند. البته این قانون در مورد برخی از کسبوکارهای خاص ممکن است متفاوت باشد.
۷- تصاویری که چهره انسان در آنها قرار دارد ۳۸ درصد لایک بیشتری دریافت میکنند
مهم نیست که کسبوکار شما چیست، لازم نیست که همیشه عکسهایی را از محل کار، محصولات و.. نمایش دهید، گاهی به بهانههای مختلف عکسهایی را از افرادتان و یا مشتریانتان نیز قرار دهید.
ویژگی مثبت این حرکت احساس صمیمیت بیشتر در مخاطب است، البته سعی کنید عکسهایی را در شان کسبوکار خود قرار دهید و در این کار زیاده روی نکنید.
از این آمارها در بازاریابی اینستاگرامی استفاده کنید
دانستن این آمارها در مورد اینستاگرام خوب است اما وقتی در عمل مفید خواهد بود که از این آمارها در بازاریابی اینستاگرامی خود استفاده کنید.
پس بهتر است به جای حفظ کردن این آمارها، به صورت جزئی بررسی کنیدکه هرآمار چطور میتواند روی برنامه بازاریابی اینستاگرامی شما اثرگذار باشد. کدام یک نشان دهنده فرصتی جدید در بازاریابی اینستاگرامی شماست.
مثلا اگر تا به حال از استوری و لایو استفاده نمیکردید، در این مطلب متوجه شدید که درصد زیادی از پستها دیده نمیشوند و در مقابل استوری و لایو به خوبی میتوانند جبران این دیده نشدن را کرده و برند شما را همچنان جلوی دید کاربر قرار دهند.
از نظر شما مهمترین آماری که در این مطلب مشاهده کردید کدام است؟ در قسمت نظرات برای ما بنویسید.