کسب درآمد از همکاری در فروش با دیجی کالا چگونه است؟ بررسی مدل های مختلف

چند وقتی هست که کسب درآمد از همکاری در فروش با دیجی کالا داغ شده است، البته هنوز این بازار جای کار بسیار دارد، اما خب روز به روز هم تعداد این سایتها بیشتر شده و مدلهای جدیدی را هم مشاهده میکنیم.
قبل از اینکه کمی جدی تر مدل های مختلف همکاری در فروش با دیجی کالا را بررسی کنیم، اجازه دهید برای دوستانی که شاید هنوز با این سیستم کسب درآمد آشنا نیستند کمی توضیح دهیم.
کسب درآمد از همکاری در فروش چیست؟
تعریف همکاری در فروش خیلی ساده است، شما با مالک کالا در فروش آن همکاری میکنید و در ازای همکاری پورسانتی دریافت میکنید، یک نمونه سنتی همان بازاریابی یا ویزیتونی است، شما کالای فرد دیگری تبلیغ میکنید و در ازای هر فروشی که برایش ایجاد میکنید یک میزان مشخصی پورسانت دریافت میکنید.
در حال حاضر همکاری در فروش در دنیای اینترنت هم گسترش یافته است و معمولا به این شکل است که شما با ثبت نام در سیستم همکاری در فروش یک مجموعه، یک لینک اختصاصی دریافت میکنید که وقتی کاربری از طریق لینک شما وارد سایت مذکور شده و خرید انجام دهد، برای شما به شکل اتوماتیک پورسانتی لحاظ میشود.
اما سیستم همکاری در فروش دیجی کالا چگونه است؟
دیجی کالا هم از سال ۹۶ به شکل جدی سیستم همکاری در فروش خود را راه اندازی کرده است و شما میتوانید با ثبت نام در این سیستم لینک اختصاصی خود را دریافت کنید و اگر شخصی از طریق لینک شما وارد دیجی کالا شود، تا ۱۰ روز بعد اگر خریدی از دیجی کالا انجام دهد پورسانتی از خریدش نصیب شما میشود، البته مشروط بر اینکه در این ۱۰ روز، بعد از شما رو لینک همکاری در فروش شخص دیگری کلیک نکند.
چطور با دیجی کالا همکاری در فروش کنیم؟
احتمالا اولین سوال این است که بعد از دریافت لینک چطور باید کاری کنیم که افراد از طریق لینک ما وارد سایت دیجی کالا شوند و خرید کنند، مسلما قرار نیست لینک را بین اعضای فامیل تبلیغ کنید، این روش درآمد زیادی نخواهد داشت.
باید در همان محیط اینترنت کاری کنید که افراد روی لینک شما کلیک کنند و وارد دیجی کالا شوند و خرید انجام دهند که این کار به شکل های مختلفی امکان پذیر است ک در ادامه باهم بررسی میکنیم.
این مطلب را بخوانید: راه اندازی کسب و کار اینترنتی با دستان خالی (همکاری در فروش)
مدلهای مختلف همکاری در فروش با دیجی کالا
۱- ایجاد یک سایت محتوایی
در حال حاضر محبوب ترین روش این است که سایتی ایجاد کنید و درباره محصولاتی دیجی کالا محتوا تولید کنید، تا وقتی شخصی برای خرید این محصول سرچی در گوگل انجام میدهد به سایت شما هدایت شود و احتمالا روی لینک شما کلیک کند.
مثلا من در سایتم مطلبی مینویسم با عنوان “بهترین پلوپز چندکاره“ بعد از مدتی وقتی کاربران در گوگل برای پلوپز چندکار جستجویی انجام میدهند وارد این مطلب میشوند و در این مطلب من دکمه هایی برای مشاهده محصولات در دیجی کالا قرار داده ام، پس کاربر با کلیک روی این دکمه ها وارد دیجی کالا می شود.
آیا این کاربر از دیجی کالا خرید میکند؟
به طور قطع نمیتوان گفت بله، اما این کاربر قصد داشت که پلوپز چندکار خریداری کند و به همین دلیل وارد مطلب من شده، از طرفی من بهترین پلوپزهای دیجی کالا را معرفی و بررسی کرده ام، ایشان هم روی چندتا از آنها کلیک کرده و وارد دیجی کالا شده است، پس این نشان میدهد که این فرد احتمال اینکه خریدی انجام دهد بسیار بالاست.
از طرفی دیجی کالا یک فروشگاه اینترنتی کاملا مطمئن و شناخته شده بین مردم است و از این بابت نیاز نیست زحمت قانع کردن کاربران برای خرید از دیجی کالا را بکشید، همه این ها دست به دست هم میدهند که احتمال خرید این کاربر بالاتر برود.
خب این فقط در مورد یکی از مطالب سایت است، تصور کنید که چندین و چند مطلب به این شکل در سایت نوشته شود و روزانه چندین نفر از طریق گوگل به این مطالب وارد شوند، خب میزان درآمد این سایت هم رو به افزایش خواهد بود.
۲- ایجاد سایت فروشگاهی
یک روش که به اندازه روش قبل هنوز جا نیافتاده است، روش ساخت فروشگاه اینترنتی با محصولات دیجی کالاست، در این مدل شما یک فروشگاه اینترنتی در حوزه مشخصی ایجاد میکنید، کاملا مانند حالتی که قصد دارید فروش اینترنتی انجام دهید، اما با این تفاوت که این بار محصولات دیجی کالا را در سایتتان قرار میدهید، مانند سایت کالندز
مثلا یک فروشگاه ورزشی ایجاد میکنید و تلاش میکنید که با عبارات مرتبطی ماننند” خرید کفش ورزشی”، “خرید لباس ورزشی” و … در گوگل دیده شوید و ترافیک جذب کنید، کاربران هم بعد از ورود به دسته بندی محصولات شما با کلیک روی آنها وارد دیجی کالا میشوند.
این روش نسبت به حالت قبل زحمت کمتری دارد، چرا که شما درگیر نوشتن مطلب نمیشوید، اما در این روش سئوی سایت و رتبه گرفتن کمی سخت تر است و نیاز به هزینه و مهارت بیشتری دارد.
۳- ایجاد سایت کد تخفیف
حتما سایتهایی را دیده ای که کد تخفیف سایتهای مختلف را ارایه میکنند، خیلی از این سایتها درآمدشان به واسطه همکاری در فروش است بخصوص همکاری در فروش با سایت بزرگی مانند دیجی کالاست، مانند سایت موپون
شما سرچ میکنید ” کد تخفیف دیجی کالا” و وارد یکی از این سایتها میشوید و بعد مشاهده کد تخفیف و کپی کردن آن با دکمه ای که جلوی چشمتان است وارد سایت دیجی کالا میشوید و اگر خریدی انجام دهید پورسانت آن به سایت مورد نظر میرسد.
احتمال خرید شخصی که کد تخفیف دیجی کالا را سرچ کرده است چقدر است؟ اگر قصد خرید ندارد پس چرا کد تخفیف دیجی کالا را سرچ کرده است؟
سایت همکاری در فروش نیچ یا جنرال؟
از مدل های مختلف صحبت کردیم، اما همچنان یک سوال مهم بخصوص برای آنهایی که اهل تفکر هستند مطرح است، آیا یک سایت نیچ ایجاد کنیم یا یک سایت جنرال؟
سایت نیچ یعنی سایتی که در زمینه مشخص فعالیت میکند، مثلا یک فروشگاه اینترنتی لوازم ورزشی یک سایت نیچ است، یا یک سایت محتوایی که فقط درباره لوازم آرایشی مطلب مینویسد یک سایت نیچ آرایشی است.
سایت جنرال هم سایتی است که در تمامی زمینه ها فعالیت میکند، مثلا یک فروشگاه اینترنتی که همه چیز می فروشد یا یک سایت محتوایی که از همه چیز مطلب مینویسد.
خب حالا کدام بهتر است؟ نیچ یا جنرال؟
از سایت فروشگاهی شروع میکنیم، اگر فروشگاهی که انتخاب میکنید همه چیز فروش باشد، یعنی دقیقا یک کپی از روی دیجی کالا که محصولات دیجی کالا را با همان دسته بندی به فروش میرساند.
در این صورت به سختی میتوانید روی کلمات پر رقابت و مشخص مانند خرید کالای یک دسته رتبه بگیرید، یعنی مثلا به سختی میتوانید روی عبارت “خرید کوله پشتی” رتبه بگیرید.
اما این مدل سایت یک مزیت هم دارد، چون شما چندین میلیون محصول دیجی کالا را روی سایت خود می آورید، همین باعث میشود وقتی به شکل تصادفی روی چند محصول هم ترافیک داشته باشید بازهم این ترافیک عدد قابل توجهی شود و درآمد نسبتا قابل توجهی برای شما ایجاد کند.
مثلا سایت اینمال یکی از همین سایت هاست که با ترافیک اتفاقی روی برخی محصولات توانسته به درآمد قابل قبولی برسد، من از درآمد دی ماه ۹۸ این سایت خبر دارم که چیزی حدود ۱۵ت درماه بود و اخیرا به گوشم رسیده است که درآمد آن حدود ۴۰ میلیون در ماه است.
خب اما اگر سایت اختصاصی داشته باشیم چه، مثلا یک سایت تخصصی لوازم ورزشی، در این صورت نمی توانید منتظر باشید تا روی چند محصول به شکل تصادفی رتبه بگیرید چرا که در این مدل محصولات شما بسیار کمتر هستند و رتبه گرفتن روی چند محصول ترافیک زیادی ایجاد نمیکند.
اما در عوض اگر دقیقا مانند یک شخص که محصولات خودش را می فروشد عمل کنید و تلاش کنید که روی خیلی از کلمات مرتبط با لوازم ورزشی رتبه بگیرید و در رقابت با فروشگاه های اینترنتی ورزشی قرار بگیرید، ترافیک خوب و درآمد قابل قبولی خواهید داشت.
خب این از فرق سایت نیچ و جنرال در حالتی که شما یک فروشگاه افیلیتی ایجاد میکنید.
اما در خصوص سایت محتوایی چطور؟ سایت محتوایی نیچ یا جنرال؟
در خصوص سایت های محتوا محور افیلیتی( همکاری در فروش) هم داستان تقریبا به همین شکل است که هر مدل مزایا و معایبی دارد، اگر یک سایت محتوا محور باشید که در زمینه همه محصولات محتوا تولید میکنید یعنی چیزی شبیه به سایت کلاغه، در این صورت مزیت کار شما این است که فرصت دارید روی کلمات کم رقابت محصولات مختلف کار کنید.
اما اگر سایت محتوایی تخصصی داشته باشید، مزیت آن این است که از نظر گوگل در یک زمینه متخصص هستید و برای کلمات آن حوزه راحت تر رتبه میگیرد و سایت های عمومی نمیتوانند همانند شما برای بیشتر کلمات حوزه شما رتبه بگیرند، اما عیب کار هم این است که به یک حوزه محدود هستید.
اما توصیه من چیه؟
برای شروع کار افیلیت مارکتینگ یا همان کسب درآمد از همکاری در فروش با دیجی کالا، اولین سایتتان را اختصاصی بزنید، یعنی یک سایت نیچ، مثلا یک سایت محتوایی در زمینه عطر و ادکلن، یا یک سایت محتوایی در زمینه انواع ساعت.
مزیت این کار چیه؟
درسته که این مدل درآمدزایی محدودتری داره و مثلا شاید سقف درآمدی سایتتون ماهی ۱۰ت بیشتر نباشه، اما چون دارید اولین سایت همکاری در فروش رو شروع میکنید، خیلی مهم هست که تجربه شیرین درآمد رو زودتر بچشید، برای همین یک سایت نیچ بهتر هست چون سریعتر در کلمات مرتبط با اون حوزه بالا میاید و ترافیک میگیرید.
توصیه خیلی خیلی مهم:
اگر با دنیای وب و سایت آشنایی ندارید اول از همه یه دوره ساخت سایت با وردپرس ببینید که تا خودتون تونید سایت رو مدیریت کنید نمیشه کار کرد، بعدشم یه دوره سئو ببینید که چطور محتوای خوب تولید کنید و چطور لینک سازی کنید و…. بالاخره قراره برای این سایت ترافیک بگیرید اگرنه که درآمدی حاصل نمیشه.
خب سعی کردم خیلی خلاصه و خودمونی در این باره صحبت کنم.
اگر سوالی بود کامنت کنید.
بابا دس خوش 🙂
سلام آقای دهقانی چه جواب مناسبی به سوال آقای کیوان دادید چون من خودم گیر این اطلاعیه جدید و سختگیرانه افیلیت دیجی کالا بودم.فقط من خودم هم سه تا سوال داشتم ممنون میشم با توجه به تجربه خوبی که دارید راهنمایی کنید
در همون اطلاعیه نوشته کپی محتوا دیجی کالا ممنوع میباشد.در صورتی خیلی از سایت ها خصوصا سایت هایی که خود شما در یک مقاله خوب دیگرتون معرفی کردید دارند کم و زیاد این کار رو میکنند واقعا دیجی کالا این سختگیری ها را عمل خواهد کرد؟
و سوال دیگر چطور است با اینکه گوگل این همه به کپی محتوا حساس است این سایت ها
رتبه خوبی در جستوجوی گوگل دارند
و یک سوال دیگر نظر شما در مورد دیگر سایت های دیگری که همکاری در فروش دارند و اکثر محصولات پوشاک کیف و کفش ارزان قیمت میفروشند چیست؟ با این سایت ها که ظاهرا سابقه طولانی هم در این زمینه دارند همکاری کنیم؟
شرمنده چند سوال پرسیدم اما اگر جواب بدید ممنون میشم.تشکر
سلام و درود:
۱- بله قبل از این قانون همه سایت ها کپی میکردن اما از اینجا به بعد نه، بله دیجی کالا احتمال زیاد پیگیری میکنه و اگر تا الان کاری نکرده فکر میکنم چون قراره از این به بعد محتواها رو بررسی کنه که کسی کپی نکنه و احتمالا به کپی های قبلی انجام شده کاری نداره.
۲- علت اینکه با وجود کپی رتبه میگیرند این هست که ماهیت محتوا فرق داره، در واقع مطلب این سایت ها یک مقاله هست اما مطلبی که کپی میکنن برای صفحه محصول، از طرفی درسته محتواها کپی شدن اما اولا تجمیع اطلاعات اتفاق افتاده یعنی در یک مقاله مثلا بهترین های یک چیز معرفی شده، یعنی ماهیتا یک مقاله جدید محسوب میشه، کپی از نظر گوگل یعنی شما یک صفحه ای داشته باشید که کاملا کپی یک صفحه دیگه هست و برای کاربر ارزشی ایجاد نشده باشه، اما اینجا این جمع شدن بهترین ها یه محتوای جدید ایجاد کرده.
و دوما در ابتدای این پست ها چند صد کلمه محتوای یونیک نوشته شده هست.
۳- من نگاه خوبی به این سایت ها ندارم چون جنس های به درد نخور میفروشن.
سلام در قسمت مصادیق تخلف دیجی کالا در اطلاعیه آخرش نوشته باید ناموجودی کالا رو به کاربران سایت خودمون اطلاع بدیم در غیر اینصورت تخلف و حساب مسدود خواهد شد.به نظر شما با توجه به تعداد زیاد کالا و امکان هر لحظه ناموجود شدن هر کالایی چنین چیز غیر منطقی نیست.در این زمینه راهنمایی میکنید چون متاسفانه خودشون تیکت جواب نمیدن
سلام. میتونید روی دکمه بنویسید، مشاهده قیمت و موجودی در دیجی کالا یا بررسی قیمت و موجودی محصول در دیجی کالا ، اینطوری سلب مسئولیت کردید نه قیمت گذاشتید نه گفتید موجود یا ناموجود هست. یه اطلاعیه هم بالای سایت بزنید که قیمت و موجودی محصولات دائما در حال تغییر هستند و ممکن است کالایی که مشاهده می کنید اتمام موجودی شده باشد.
یعنی روی دکمه افیلیت بنویسیم مشاهده قیمت بیشتر اینجوری دیگه گیر نمیده دیجی کالا و اوکی هست یا باید تک به تک از اول تا آخر دوباره ویرایش بشن مقالات؟
سلام؛
ممنون بابت این مقاله خوب.
دو تا سوال داشتم: اولین سوال این که اگر یک سایت فروشگاهی یا محتوایی برای همکاری در فروش با دیجی کالا راه اندازی کنیم چطور باید در مورد محصولاتی تولید محتوا کنیم که اصلاً از نزدیک ندیدیمشون و خوب با ویژگی ها و مزایاشون آشنا نیستیم؛ اگر چیزی هم بنویسیم راجع به این محصولات مطمئناً خیلی به واقعیت اون محصول نزدیک نیست و یا خوب ویژگی هاش را معرفی نکرده.
سوال دوم: چطور میشه به آمار فروش دیجی کالا دسترسی پیدا کرد؟ آیا منبع خوبی برای این کار میشناسید؟
سلام. خواهش می کنم.
در خصوص سوال اول، اگر سایت محتوایی راه اندازی کنید باید در مورد محصولی کمی مطالعه کنید و سپس بنویسید، لازم نیست حتما از نزدیک ببینیدش، نظرات دیجی کالا هم کمک میکنه بهترین ها رو شناسایی کنید، اگرم فروشگاهی راه اندازی می کنید، معمولا از همون توضیحات دیجی کالا استفاده میشه با کمی تغییر.
در خصوص سوال دوم، دیجی کالا گزارشاتی منتشر میکنه که از این آمار هم صحبت کرده درش. سرچ کنید گزارشات فروش دیجی کالا، یا کالاهای پرفروش دیجی کالا