۸ ایده کسبوکار آنلاین با ذکر نمونههای ایرانی
اگر اینجاید، قطعا به دنبال ایده برای شروع کسب و کار اینترنتی هستید. بررسی ایدههای مختلف کسبوکار از این نظر که شما رو با مدلهای مختلف کسبوکار آشنا میکند بسیار مفید است.
اما باید دقت داشته باشید که هر ایده کسبوکار آنلاین مناسب شما نیست و باید بررسیهای مختلفی را در مورد هر ایده انجام دهید. آیا اجرای این ایده از نظر فنی در توانایی شما هست؟ آیا این ایده کسبوکار اینترنتی نیاز به بودجه بالایی دارد؟ آیا در لیست علاقهمندیهای شما قرار دارد و شما به این ایده اعتقاد دارید؟ و سوالات دیگری که پیش از انتخاب ایده باید از خود بپرسید.
در نهایت آشنایی با ایدههای مختلف میتواند ذهن شما را در کشف ایدههایی جدید نیز هدایت کند. یادتان باشد که به دنبال ایدهای عجیب و غریب که تا به حال مطرح نشده است نباشید، هر ایدهای پیش از شما به ذهن دیگری رسیده است، بهتر است به این فکر کنید که آیا این ایده در حال حاضر نیازی واقعی را برطرف میکند یا خیر.
ایده کسبوکار آنلاین برای تهرانیها و شهرستانهای بزرگ
سه ایده اولی که به آنها اشاره میکنم به بازار داغ شرکتها ارتباط دارند و از آنجایی که درصد بالایی از شرکتها در تهران و شهرهای بزرگ حضور دارند، این ایدههای کسب و کار اینترنتی مناسب تهران و شهرهای بزرگی مثل شیراز، مشهد، اصفهان و … خواهند بود.
۱- ملزومات مصرفی شرکتها را شما تهیه کنید
ملزومات مصرفی زیادی در شرکتها وجود دارند که به صورت دورهای توسط مسئولین خرید شرکت تهیه میشوند. ملزومات خوراکی مانند قند، چای، لبنیات، شکلات پذیرایی، نوشیدنیها و ملزومات غیر خوراکی مانند انواع شوینده، کاغذ در سایزهای مختلف، انوع لوازم تحریر و . . .
این شرکتها به دنبال کسی یا مجموعهای هستند که این خریدها را هرچه راحتتر تهیه کنند. در حالت عادی مسئول خرید باید به عمده فروشیها یا گاهی به فروشگاههای زنجیره مراجعه کند و به صورت دورهای ملزومات را تهیه کند.
اما فروشگاههایی مثل سفارش اداری هستند که به صورت دورهای ملزومات مورد نیاز آنها را تهیه میکنند و تحویل میدهند. برای آشنایی با کسبوکار آنلاین سفارش اداری، نام سایت یعنی”سفارش اداری” را در گوگل جستجو کنید.
[alert type=”info”]مطلب پیشنهادی: ۸ ایده راهاندازی فروشگاه اینترنتی بدون ترس از دیجیکالا[/alert]۲- خیلی از شرکتها ناهار ندارند، پس شما به فکرش باشید
درصد خیلی کمی از شرکتها به کارکنان خود ناهار میدهند، و اگر دیده باشید خیلی از کارکنان یا ناهار خود را از خانه میآورند یا هر روز از جایی سفارش میدهند.
اگر بتوانید خدمات خوبی برای ناهار کارکنان ارایه دهید، احتمالا میتوانید درصدی از کارکنان هر شرکت را به مشتریان خود تبدیل کنید.
در گوگل کلمه ” سر میز” را جستجو کنید تا با استارتاپ سرمیز آشنا شوید. سر میز در زمینه ارایه وعدههای غذایی به کارکنان فعالیت میکند.
۳- شرکتها به نظافت دورهای نیاز دارند
هر شرکتی یک مستخدم دارد، ولی نظافت تمام شرکت که احتمالا فضای بزرگی هست را او به تنهایی انجام نمیدهد، بلکه به صورت دوره از جایی یا شرکتی نیروهایی میآیند و نظافت اساسی شرکت را انجام داده و میروند.
این یک فرصت برای راهاندازی کسبوکار اینترنتی است، یک سایت یا اپلیکیشن برای امور نظافتی شرکتها و حتی منازل، برای نمونه کلمات”اسپارد”، “آریاپاک” و “پلاک” را جستجو کنید تا با کسبوکارهای آنلاین حوزه نظافت آشنا شوید.
خب بهتره از تهران و شهرهای بزرگ خارج بشیم و سری به ایدههای کسبوکار آنلاین که متناسب با هرجایی از ایران هستند بزنیم. منظورم فروشگاههای اینترنتی هستند.
حتما با خودتان گفتید، فروشگاه اینترنتی که ایده جدیدی نیست، الان با وجود دیجیکالا و فروشگاههای بزرگ مگه میشه فروشگاه اینترنتی راه انداخت.
بله میشه، کافیه وارد بازار دیجی کالا نشید و مثل دیجیکالا یه فروشگاه همه چی فروش نباشید، چون اگر باشید یعنی مثل دیجیکالا هستید، یعنی با دیجیکالا شاخ به شاخ شدید و احتمال زیاد موفق نمیشوید.
اما اگر سراغ یک بازار تخصصیتر بروید، احتمالا موفقیتتون خیلی بالاتر میره، یعنی چیزایی رو بفروشید که نهایتا یکی از گروههای کالایی در دیجیکالا هستند.
در ادامه به ایدههای کسبوکار آنلاین با محوریت فروشگاه اینترنتی دقت کنید تا منظورمو متوجه بشید.
۴- ایده کسبوکار آنلاین با محوریت لوازم آرایشی بهداشتی
وارد گوگل بشید و کلمه” روبان” رو سرچ کنید تا با فروشگاه اینترنتی روبان آشنا بشید.
فروشگاه اینترنتی روبان به صورت تخصصی در زمینه لوازم آرایشی و بهداشتی فعالیت میکند و علی رغم اینکه لوازم آرایشی و بهداشتی در دیجیکالا نیز موجود هستند، این فروشگاه بازار خوبی دارد به طوری که رقبای زیادی مثل فروشگاه اینترنتی “موتنرو” و “خانومی” با او رقابت میکنند، و این نشان از بازار خوب این حوزه دارد.
[cp_info_bar display=”inline” id=”cp_id_c831d”][/cp_info_bar]۵- کسبوکار اینترنتی با محوریت ابزارآلات
ابزارآلات نیز یکی از گروههایی کالایی در دیجیکالا هستند، اما برای این گروه کالایی نیز فروشگاههای اینترنتی تخصصی وجود دارند.
در گوگل کلمات “ابزارمارت” و “ابزارمارکت” را جستجو کنید تا با دوتا از این فروشگاههای اینترنتی آشنا شوید.
نکته قابل توجه این است که هردوی این فروشگاهها سابقه خوبی در کار ابزار دارند، این یعنی اگر هیچ آشنایی با بازار ابزار و دنیای ابزار ندارید، شاید این کار کمی برای شما سخت باشد.
۶- ایده کسبوکارآنلاین با محوریت کودکان
کلمه” نی نی بازار” را در گوگل سرچ کنید تا با این فروشگاه تخصصی کودکان آشنا شوید. این فروشگاه نیز علی رغم رقابت با یکی از گروههای کالایی در دیجیکالا فروش خوبی دارد و نکته جالب این است که این فروشگاه به صورت حضوری نیز در حال فعالیت است.
برای کسبوکارهایی که به صورت حضوری کالا میفروشند این یک فرصت عالی است تا کالای خود را به صورت اینترنتی نیز به فروش برسانند.
در واقع شما نگران فروش فعلی خود نیستید، اما تلاش میکنید تا با حضور در اینترنت اندکی فروش خود را بالا ببرید و اگر خوب عمل کنید، شاید فضای آنلاین بیشترین فروش را برای شما ایجاد کند.
امیدوارم با مشاهده نمونههای مختلف فروشگاه اینترنتی، متوجه شده باشید که با وجود دیجیکالا هم میتوان فروشگاه اینترنتی موفق داشت.
از فروشگاههای اینترنتی خارج شویم، در ادامه به دو ایده کسبوکار آنلاین با محوریت آموزش میپردازم، کسبوکارهای آموزشی از آن نوع کسبوکارهایی هستند که همیشه پایدار خواهند بود و همواره مردم نیاز به آموزشهایی خواهند داشت.
۷- مدرسین و مهارت آموزان را بهم وصل کنید
در تمامی کشور افرادی زیادی به دنبال مهارتهای مختلف هستند و افراد زیادی نیز این مهارتها را میدانند و بعضا در حال تدریس آن هستند، پس این دو گروه را بهم متصل کنید.
در گوگل کلمه ” فرانش” را جستجو کنید تا با این استارتاپ آموزشی آشنا شوید.
در فرانش هم میتوانید به عنوان مدرس ثبت نام کنید و آموزشهایی را ضبط و به فروش برسانید و هم میتوانید به عنوان مهارتآموز آموزشهای مختف اساتید را خریداری کنید.
۸- خودت مدرس باش و برند آموزشی خودتو داشته باش
اگر در زمینهای مهارت دارید. هر زمینهای که فکرش رو بکنید، مثلا اسکیتسواری بلدید، نجاری بلدید، نقاشی بلدید، برنامهنویس هستید، سخران هستید، مربی ایروبیک هستید، مشاور تغذیه هستید، در امور مالی یا حقوقی وارد هستید و یا هر مهارتی که فکرشو بکنید.
مطمئن باشید خیلیها در سطح ایران هستند که حاضرند برای یادگیری این مهارت پول بپردازند.کافیه راهاندازی یک سایت خود با وردپرس و انجام بازاریابی اینترنتی رو یادبگیرید و با تهیه پکیجهای آموزشی خوب بتونید درآمد کسبکنید.
البته قطعا به این راحتی نیست و در طول کار با مشکلاتی مواجه خواهید شد، اما مسیرتان مسیر درستی است و اگر جلوی مشکلات کم نیاورید قطعا به موفقیت میرسید.
در گوگل کلمه” بیشتر از یک” رو جستجو کنید تا وب سایت آقای بهرام پور آشنا شوید، ایشان مدرس سخرانی و زبان بدن هستند و کسبوکار موفقی دارند.
یا کلمه “خانه سرمایه” را جستجو کنید تا با وبسایت آقای صابریان آشنا شوید، ایشان در زمینه بورس و سرمایه گذاری تدریس میکنند.
دوستان خوبم، این ایدههای کسبوکار اینترنتی فقط به این جهت بود که با فرصتهای کسبوکار اینترنتی و بازار خوبش آشنا بشید و ببینید که به چه شکلهای مختلفی میتوان از اینترنت کسب درآمد کرد.
اما روش درست انتخاب ایده مرور کردن ایدههای مختلف نیست، برای چگونگی پیدا کردن ایده کسبوکار، مطلب زیر را به شما توصیه میکنم. موفق باشید.
چطور ایدههای کارآفرینی را کشف کنیم؟ فرمول پیدا کردن ایده کسبوکار چیست؟