10 ایده کسب و کار اینترنتی برای نوجوانان در سال 99

سلام به شما نوجوان عزیز که با جستجوی عبارت کسب و کار اینترنتی برای نوجوانان به دنبال کسب درآمد از اینترنت و شروع یک کسب و کار اینترنتی در سنین نوجوانی هستید.

سنی که در آن قرار دارید بهترین دوران برای یادگیری و آزمودن روش های مختلف کسب و کار اینترنتی است، سنی که بدون نگرانی می‌توانید روش های مختلف را در اینترنت امتحان کنید و حسابی تجربه کسب کنید.

کسب و کار اینترنتی برای نوجواناندرباره اینکه اینترنت چه فرصت هایی را برای کسب درآمد ایجاد کرده است صحبت نمی‌کنم زیرا وقتی در حال خواندن این مطلب هستید یعنی می دانید که در اینترنت چه فرصت هایی وجود دارد، پس مستقیما درباره فرصت های کسب و کار اینترنتی برای نوجوانان صحبت می‌کنم.

 

کسب و کار اینترنتی برای نوجوانان چه تفاوتی با کسب و کار اینترنتی برای سایر سنین دارد؟

در حقیقت کسب و کارهای اینترنتی به شکلی نیستند که مختص سن خاصی باشند و مثلا بگوییم که این کسب و کار مخصوص سنین پایین یا سنین بالاست، اما با توجه به شرایط مختلف افراد، برخی کسب و کارهای اینترنتی می‌توانند گزینه مناسب تری برای آنها باشند.

در این مطلب هم قصد داریم ایده هایی از کسب و کار اینترنتی را معرفی کنیم که با حال و هوا و همچنین شرایط اقتصادی نوجوانان تناسب بیشتری دارد.

 

10 ایده کسب و کار اینترنتی برای نوجوانان

 

آموزش تولید محتوای سایتایده شماره 1:  راه اندازی وبسایت محتوایی

اولین ایده کسب و کار اینترنتی برای نوجوانان مربوط به ساخت وبسایت محتوایی است، اما وبسایت محتوایی چیست و چطور درآمد ایجاد می‌کند؟

وبسایت محتوایی سایتی هست که در زمینه یا زمینه های مشخصی محتوا در آن منتشر می‌شود، به طور مثال یک مجله اینترنتی در زمینه مد و زیبایی یا یک مجله اینترنتی در زمینه تکنولوژی و دیجیتال، مثال هایی از وبسایت محتوایی هستند.

در این روش شما با تولید مستر محتوای مفید در زمینه‌های مشخص و توجه به اصول سئو و بهینه سازی سایت، از گوگل ترافیک جذب کرده و به مرور تبدیل به یک سایت یا رسانه مرجع در حوزه خود می‌شوید.

وقتی یک سایت محتوایی در زمینه مشخصی ترافیک خوبی دریافت می‌کند، فرصت خوبی برای کسب درآمد از تبلیغات در اختیارش قرار می‌گیرد، شما می‌توانید با دریافت مبلغ کسب و کارها و خدمات سایرین را معرفی کنید و درآمد کسب کنید.

 

چطور تبلیغ دریافت کنیم؟

دریافت تبلیغ در گذشته به این شکل بود که شما در سایت خود پلن های مختلف تبلیغات را با تعرفه هایشان تعریف می‌کردید و مخاطبان تعرفه ها را مشاهده می‌کردند و درخواست تبلیغ می‌دادند.

اما امروز علاوه بر این روش، شیوه های دیگری هم وجود دارند که فرصت درآمدزایی از تبلیغات را دوچندان کرده اند، به طور مثال می‌توانید در سایت‌ها ارایه دهنده ریپورتاژ آگهی مانند تسمینو ثبت نام کنید تا سایتتان را به عنوان یک تبلیغ گیرنده درج کنند.

یا در سایت‌هایی مانند یکتانت ثبت نام کنید تا به طور اتوماتیک تبلیغ‌هایی را در سایتتان درج کنند و با هر کلیک روی تبلیغاتتان درآمد کسب کنید.

 

چرا این ایده می‌تواند مناسب نوجوانان باشد؟

خیلی از نوجوانان هنگام ورود به اینترنت علاقه زیادی به تولید محتوا دارند و این ایده کاملا به تولید محتوا وابسته است و همچنین این ایده به جز کمی هزینه برای سئو در ابتدای کار، نیاز به سرمایه زیادی ندارد که خارج از توان یک نوجوان باشد.

 

ایده شماره 2:  ساخت یک رسانه تصویری

همانطور که اشاره شد، نوجوانان علاقه زیادی به خلق محتوا و بعضا دیده شدن دارند، یکی از روش هایی که می‌توان این شور و علاقه را به درآمد تبدیل کرد، ساخت رسانه تصویری است، یعنی یک کانال ویدیویی ایجاد کنید.

در حال حاضر اینستاگرام بهترین بستر برای ساخت یک رسانه ویدیویی است، اما شاید در آینده بسترهای دیگری مانند یوتوب هم در ایران طرفداران بیشتری پیدا کنند.

خب چه محتوایی تولید کنیم؟

دقیقا در زمینه ای که به آن علاقه دارید محتوا تولید کنید و علاقه مندانی مانند خود را دور خود جمع کنید، مثلا اگر به دنبای دوربین و عکاسی علاقه دارید، می توانید یک پیج اینستاگرام ایجاد کنید و در این زمینه محتواهای خوبی به مخاطبان ارایه دهید، دوربین های مختلف را نقد و بررسی کنید، تکنیک های عکاسی را آموزش دهید و . . .

 

درآمد این روش چگونه است؟

در این روش هم چون شما یک رسانه پرطرفدار و تخصصی ایجاد کرده اید، پس تبلیغات مرتبط می تواند درآمد خیلی خوبی را برای شما ایجاد کند، اما اگر زمینه های که در آن محتوا تولید می‌کنید جنبه آموزشی دارد، می‌تواند آموزش هایتان را هم به فروش برسانید.

 

دیجی کالا

ایده شماره 3: کسب درآمد از همکاری در فروش با دیجی کالا

اگر از ایده‌های قبلی که وابسته به تولید محتوا بودند استقبال کرده اید، پس حتما از این ایده هم استقبال می‌کنید.

همکاری در فروش به طور کلی به این معنی است که خدمات و محصولات دیگران را تبلیغ کنید و مشتریانی را برایشان ایجاد کنید و در ازای ایجاد هر خرید پورسانتی دریافت کنید.

این روش سال‌ها پیش در ایران مطرح شود اما بازخورد خوبی نداشت و کمتر کسی از آن استقبال می‌کرد، تا اینکه در سال 96 دیجی کالا سیستم همکاری در فروش خود را راه اندازی کرد و ماجرا عوض شد.

در همکاری در فروش با دیجی کالا شما باید از طریق لینک اختصاصی خود که در پنل همکاری در فروش دیجی کالا دریافت می‌کنید، مخاطبانی را به سایت دیجی کالا هایت کنید تا در نهایت اگر خریدی انجام دهند به شما پورسانتی تعلق بگیرد.

با توجه به اینکه دیجی کالا تنوع کالایی بسیار بالایی دارد، کاملا شناخته شده و همه به آن اعتماد دارند، لذا وقتی مخاطبی را به دیجی کالا هدایت می‌کنید احتمال خرید ایشان در حد قابل قبولی است.

در این روش شما می‌توانید یک سایت محتوایی تاسیس کنید و حول محصولات دیجی کالا محتوا تولید کنید، مثلا در دسته لوازم دیجیتالی نقد و بررسی بنویسید یا بهترین گوشی ها و لازم را معرفی کنید تا به این شکل افراد مستعد خرید را جذب سایت و سپس به دیجی کالا هدایت کنید.

برای آشنایی بیشتر با این روش مقاله زیر را کامل مطالعه کنید.

راه اندازی کسب و کار اینترنتی با دستان خالی

 

 

پونیشا

ایده شماره 4: کسب درآمد اینترنتی با فریلنسینگ

فریلنس یا آزادکار به فردی گفته می‌شود که در زمینه‌ای مهارت دارد و به صورت پروژه ای برای دیگران کار انجام می‌دهد و پول دریافت می‌کند، مثلا یک شخص که طراح سایت است و برای دیگران سایت طراحی می‌کند و پولش را دریافت می‌کند.

در سال 90 91 بود سایت پونیشا یکی از بهترین سایت‌های فریلنسینگ شکل گرفت، کار این سایت این است که آزادکارها را به کارفرماها متصل می‌کند، کارفرما در پونیشا پروژه خود را که مثلا یک پروژه طراحی سایت است ثبت می‌کند و فریلنس ها قیمتی را برای انجام آن کار پیشنهاد می‌دهند.

اگر به عنوان یک نوجوان در زمینه‌ای مهارت دارید یا در حال مهارت آموزی هستید، سایت پونیشا می‌تواند محل خوبی برای دریافت پروژه و کسب درآمد آنلاین باشد.

 

فروشگاه سنتیایده شماره 5: یک فروشگاه اینترنتی یا اینستاگرامی راه اندازی کنید

اگر از آن دسته نوجوانانی هستید که می‌توانید کمی سرمایه اولیه برای تامین اجناس دست و پا کنید، می‌توانید به ایده راه اندازی فروشگاه اینترنتی هم فکر کنید، هرچند که اگر پولی هم نداشته باشید می‌توانید با یک تامین کننده همکاری کنید.

ممکن است برادر، پدر، دوست یا آشنای شما یک فروشگاه حضوری داشته باشد، می‌توانید با ایشان همکاری کنید و اجناسشان را به صورت آنلاین به فروش برسانید، در این صورت در ابتدا پورسانتی از ایشان دریافت می‌کنید و در ادامه می‌توانید اجناس را عمده بخرید و سود بیشتری را نصیب خود کنید.

برای اینکه بدانید آیا اجناس این فروشگاه محصول مناسبی برای فروش آنلاین هستند یا خیر، لطفا مطلب زیر را مطالعه کنید.

درآمد فروشگاه اینترنتی چقدره؟

 

بالا بردن رتبه سایت در گوگلایده شماره 6: سئوی وبسایت را یاد بگیرید

یکی از ایده های مناسب که البته نیاز به کمی یادگیری و کسب تجربه دارد، تبدیل شدن به یک متخصص سئو و کسب درآمد از طریق سئوی سایت دیگران است.

شما باید در زمینه سئوی وبسایت آموزش ببینید و سپس سایت خود و چند سایت دیگر را به شکل رایگان یا با هزینه کم سئو کنید و اصطلاحا نمونه کار ایجاد کنید، سپس به دنبال دریافت پروژه باشید که پونیشا برای شروع کار گزینه مناسبی است.

در ادامه وقتی تجربه بیشتری کسب کردید و نمونه کارهای بیشتری برای خود ایجاد کردید، می‌توانید یک سایت و یک صفحه اینستاگرام ایجاد کنید و با تولید محتوا در زمینه سئو علاقه مندان و نیازمندان به سئوی سایت را حول خود جمع کنید.

و در نهایت هم از طریق آموزش سئو به این افراد و هم از طریق ارایه خدمات سئو به آنها کسب درآمد اینترنتی داشته باشید.

 

طراحی و برنامه نویسی سایت

ایده شماره 7: کسب درآمد از برنامه نویسی

خیلی از نوجوانان در همان سال‌های اولیه ورود به دنیای جذاب وب، شیفته برنامه نویسی و کد نویسی و به قول خودشان این کارهای خفن می‌شوند، خب چطور است که این شور و علاقه را تبدیل به یک کسب و کار اینترنتی کنید.

شما می‌توانید در یک زمینه از برنامه نویسی مانند برنامه نویسی وب مسلط شوید، نمونه کار ایجاد کنید و جدای از اینکه می‌توانید در بهترین شرکت ها مشغول به کار شوید، می‌توانید به صورت پاره وقت پروژه هایی را به صورت آنلاین از سایت هایی مانند پونیشا دریافت کنید.

 

نحوه نوشتن کلمات کلیدی در سایت

ایده شماره 8: کسب درآمد از تولید محتوا

اگر به تولید محتوای متنی علاقه دارید، سایت های بسیاری هستند که حاضرند به شما مبلغی را بپردازند تا شما برای سایت آنها محتواهای با کیفیت تولید کنید.

شیوه همکاری در این روش معمولا به این شکل است که یا شما استخدام حضوری یا غیر حضوری مجموعه می‌شوید و در ازای حقوقی که دریافت می‌کنید کار می‌کنید.

در روش دیگر شما به صورت کلمه به کلمه درآمد کسب می‌کنید، مثلا کارفرما به شما می‌گوید که من در هر ماه از شما 20 مقاله با کیفیت می‌خواهم که حداقل 1000 کلمه داشته باشند و برای هر کلمه به شما 50 تک تومانی می‌دهم.

با این شیوه هر مقاله 1500 کلمه ای شما، 75 هزار تومان برای شما درآمد ایجاد می‌کند که تعداد 20 مقاله درماه حدودا 1/5 میلیون تومان درآمد را نصیبتان می‌کند.

دقت داشته باشید که در این روش هرچه تجربه و تخصص شما در نوشتن بیشتر باشد برای هر کلمه پول بیشتری دریافت می‌کنید و هرچه زمان بیشتری برای تولید محتوا داشته باشید می‌توانید مقالات بیشتری بنویسید و با چند مجموعه همکاری کنید.

در حال حاضر افرادی که تخصصی از این روش درآمد کسب می‌کنند حدود 2/5 الی 5ت درآمد ماهانه دارند.

 

ایده شماره 9: کسب درآمد با افزایش فالوور

اینستاگرم یکی از شبکه هایی است که نوجوانان علاقه زیادی به آن دارند و بعضا تخصص هم در این زمینه دارند و می‌توانند فالوورهای یک پیج را خیلی سریع و به شکل واقعی افزایش دهند.

اگر به این زمینه علاقه دارید می‌توانید از طریق سایت و اینستاگرام خدمات افزایش فالوور ارایه دهید، به این شکل که افراد از شما می‌خواهند که مثلا 5هزار فالوور واقعی برای آنها ایجاد کنید.

شما بررسی می‌کنید که این تعداد فالوور چه مقدار هزینه و زمان از شما می‌گیرد و سپس مبلغی را به عنوان دستمزد اعلام می‌کنید، در حال حاضر خیلی از افراد بخصوص نوجوانان از این طریق درآمد کسب می‌کنند.

 

کسب درآمد ثابت از اینترنت

ایده شماره 10: همکاری در فروش با دیجی کالا بدون سایت

در ایده های قبلی همکاری در فروش با دیجی کالا را به شما معرفی کردم که نیازمند ایجاد یک سایت محتوایی پرترافیک بود، اما در این شیوه بدون داشتن سایت هم می‌توانید کسب درآمد داشته باشید.

در این روش شما مستقیما در سایت‌های مختلف برای دیجی کالا تبلیغ می‌کنید و بنرهای آن را قرار می‌دهید، اما لینک اختصاصی همکاری در فروش را روی بنر ست می‌کنید، به شکلی که وقتی کاربری روی بنر کلیک می‌کند از طریق لینک همکاری در فروش اختصاصی شما وارد دیجی کالا می‌شود.

نکته این روش این است که باید حساب کتاب درستی داشته باشید تا اگر 2 میلیون هزینه تبلیغات دیجی کالا می‌کنید، در اثر خریدهای انجام شده حداقل 3 میلیون پورسانت دریافت کنید تا سود شما 1 میلیون شود.

برای اینکه این روش را در عمل یاد بگیرید، دوره همکاری در فروش مهدی معظمی را به شما توصیه می‌کنم، در گوگل سرچ کنید ” همکاری در فروش مهدی معظمی”.

در این دوره مهدی معظمی که خود مسئول بخش همکاری در فروش دیجی کالاست، به شما نشان می‌دهد که چطور بدون سایت و از طریق تبلیغ مستقیم برای دیجی کالا ماهانه 20 میلیون درآمد را تجربه کرده است.

 

 

دوره فروش در اینستاگرام

خلاصه مطلب

دوستان نوجوان خوبم، ایده های گفته شدن تنها چند نمونه از فرصت های موجود کسب و کار اینترنتی برای نوجوانان بودند و فرصت‌های بسیار دیگری هم وجود دارند و به زودی ایجاد می‌شوند.

توصیه من به شما این است که در دوره نوجوانی بدون ترس ایده های مختلف را تست کنید تا بعد از 20 سالگی زمینه مورد علاقه خود را کشف کنید و فقط در آن زمینه کار کنید.

من اگر به دوره نوجوانی بازمی‌گشتم و در آن دوران اینترنت تا این حد گسترده بود، حتما پیش از سن 20 سالی روش ها و مهارت های مختلف را تست می‌کردم و در نهایت در سن 20 سالی روی شیوه درآمد اینترنتی و مهارت مورد علاقه ام متمرکز می‌شدم.

 

6 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *